loading...

четвъртък, 29 декември 2016 г.

Дана Гарсия е бременна?


Дана Гарсия е една от любимите актриси от теленовелите на мнозина. На 38 години ще дебютира ли като майка през 2017г? 


Засега всичко е само слух, но има доста следи, които подсказват, че може да е вярно. Дана беше фаворитката да оглави новата теленовела на Салвадор Мехия "Дива земя", въпреки това, това няма да стане. Като официална причина Гарсия изтъкна, че "Няма да правя теленовела, защото смятам, че е скоро". Има предвид, че е твърде скоро след "Амазонките". Но се твърди, че на кастинга Дана не е знаела, че ще става майка. Веднага щом разбрала, го споделила с Мехия, затова той потърсил друга актриса за главната роля. 

Дана получила предложение от Роси Окампо да се присъедини към теленовелата й "Двойният живот на Естела", но колумбийката отказала заради бебето. Преди няколко дни тя посети родината си Колумбия, за да се срещне с почитатели и да им разпише автографи, но пристигнала болна. Това, което привлича вниманието, е, че каза, че се бори с болестта само с чай с лимон, което потвърждава версията за бременността, тъй като бременните не бива да приемат лекарства. Колумбийските медии допълват, че коремчето на Дана е малко по-заоблено от обикновено.

Освен това, е видяна в ресторант да вдига наздравица с... вода. (Бременните не пият алкохол). Преди няколко месеца след записите на "Амазонките", красавицата заяви, че има планове за сватба и да създаде семейство. Почти нищо не се знае за мъжа до нея, но се предполага, че е европеец, тъй като в интервюта е казвала, че за да го види, трябва "да плува много". Знае се само, че е много влюбена и е от доста години с него.

Последната следа я дава в едно интервю от вчера, в което говори, че след дебюта си в театъра с трилъра "Непознати в един влак", тя иска да пробва други театрални жанрове. "Имам вече 30 представления за три месеца и бе голямо преживяване. Може би участието ми ще продължи до януари, тъй като ме очакват нови проекти, които все още не мога да потвърдя, но оставя отворена възможността да продължа да правя театър".

Засега Дана Гарсия не е потвърдила нито опровергала тази информация. Ако е истина, би било много хубаво за нея. Следете ни, за да разберете всичко най-ново и интересно.

С приятел

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...