loading...

четвъртък, 29 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара научава за връзката на Джандан и Харун (30-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу звъни на Дениз. Той отново не ѝ отговаря. След поредното позвъняване, младежът най-после вдига. Казва на момичето, че има работа и е зает. Джансу му се извинява, че не е отишла на концерт с него, но той не иска да чуе. Прави се на много зает и затваря телефона.

Джансу отива у Джихан. Хазал я посреща. Казва ѝ, че вече живее с баща си. Джансу се ядосва и си тръгва. Хазал злорадства.

Бившият затворник Юджaй посещава Джандан. Той отново иска да я наеме за негов адвокат. Въпреки че ѝ е ядосан, той е решил да ѝ даде втори шанс. Иска да го представлява в съда по другите му дела, защото тя е взела парите, но той е влязъл в затвора.. След като Юджай си отива, адвокатката получава съобщение с поздрави от Харун.

Джихан споделя с Йълдъръм за разговора си с Дилара. Адвокатът съветва приятеля си да намери неоспоримо доказателство за злодеянията на Харун.

Чийдем се обажда на Харун, за да докладва, че Гюлсерен е много зле, защото е скарана с Джихан.

Озкан и Енгин продължават да работят. Но собственикът на сервиза ги гони, защото иска едногодишна предплата на наема.

Кериман отива у Рахми с бебето. Моли го да я пусне, за да гледа детето. Рахми я кара да чисти.

Гюлсерен отива в сервиза, за да поправят служебната кола. Двамата с Йозкан пият чай. Случайно Енгин споменава за проблема с наема. Тя предлага да им помогне. Йозкан я разпитва за сватбата.

Джандан отива на среща с Джихан и бившия ѝ съпруг. Дава им документи срещу Харун. Казва им, че се страхува от Харун, като иска от Джихан да я пази.

Озан отива у Зейнеп. Тя е изненадана от посещението. Озан показва на момичето, че я харесва. В това време се появява дъщерята на Зейнеп.

Джихан отива у Дилара с документите. Тя е изненадана от посещението му. Казва му, че трябва предварително да му се обади за среща. Джихан се ядосва. Показва на бившата си съпруга документи, уличаващи Харун в съсипването на фирмата ѝ. Дилара отказва да повярва. Опитва се да изгони Джихан. Накрая той показва снимки, на които си личи, че Харун и Джандан са любовници. Дилара е шокирана. Този път го моли да я остави сама. Пита бившия си съпруг дали е щастлив, че са я излъгали. Той ѝ отговаря, че винаги ще я подкрепя и си тръгва. Дилара е съсипана. Къса дадените ѝ от Джихан снимки.

Озан приема детето. Започва да си играе с момиченцето.

Джихан се ядосва. Взима пистолета и иска да отиде да убие Харун. Йълдъръм го спира, но оръжието гръмва. За радост няма ранени. Адвокатът го моли да се успокои. Джихан пита приятеля си какво да прави с врага си. Йълдъръм го уверява, че двамата с него ще разрешат проблема "Харун".

Докато Кериман чисти, бебето плаче. Старецът го взима в ръце и започва да го забавлява, дори го целува. Кериман отново мърмори. Рахми я вика да преобуе Джан. Когато тя отива, той започва да й крещи.

Момиченцето също хареса Озан.

Рахми и Кериман се карат. Старецът я кара да напазарува. Тя му иска пари. Рахми ѝ дава, но иска скъперницата да му върне ресто.

Колата е готова. Йозкан се обажда на Кериман. Тя му казва, че е с Джан в парка.

Джансу върви по тротоара. Вижда кола като тази на Дениз и се затичва след нея. Разочарова се, когато разбира, че не е той. Звъни на любимия си, но младежът не отговаря. Дениз споменава на майстора, че трябва да приключи връзката си с Джнасу.

Харун звъни на Дилара. Тя е разколебана и не отговаря на обажданията му.

Гюлсерен иска от Чийдем да ѝ стане поръчител, за да тегли кредит. Чийдем веднага звъни на Харун. Разказва му за проблемите на Гюлсерен.

Дилара продължава да е притеснена. Обажда се на майка си в Америка, но не получава подкрепата, която очаква.

Харун купува страхотно бижу за Дилара.

Озан събира играчките на малката. Зейнеп му помага. Докато двамата говорят, момиченцето си изгаря ръцете. Озан бързо я взима и я води в болницата.

Хазал се хвали на Шейда, че живее в апартамента на баща си. 

Джихан иска да заведе дело срещу Харун, но няма валидни доказателства.

Джансу и Гюлсерен се прибират. Майка и дъщеря искат да прекарат заедно вечерта. Джансу казва на майка си, че Хазал живее при Джихан. Гюлсерен разказва на момичето, как са се скарали с Хазал. Джансу заявява, че вече не се огорчава от Хазал. Започва да разпитва майка си за датата на сватбата. В това време Джихан звъни, но Гюлсерен не иска да вдигне.

Джихан започва да си мисли за отлагане на сватбата. Той е отчаян, защото не може да угоди на всеки. Йълдъръм му казва да остави всички останали и да се извини на Гюлсерен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...