loading...

четвъртък, 29 декември 2016 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": На сватбата на Бахар и Атеш, Ефсун разказва, че двамата са спали заедно


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Мюге се обажда на баща си, за да му съобщи, че баба ѝ е в критично съобщение и е в реанимацията. Фулия се извинява на Нуран за грубото отношение. Атеш остава в ареста. Сакине отива в дома на Нуран и ѝ разказва, че Гюлсерен е намерила броеницата на Юсуф. 

Атеш не спира да се ядосва, че са убили единствения свидетел, който знае кой е убил родителите му. Казват на семейство Атахан, че вече няма опасност за живота на Едибе, но е получила инсулт и няма да усеща нищо от врата до петите - само слуша и вижда. Докторът им казва, че има шанс да се възстанови с течение на времето. 

След като разбира, че има вероятност Гюлсерен да разбере какво е станало с дядото на Бахар, Нуран отива и ѝ вдига скандал. Ефсун се възползва от случая и казва на Атеш, че Бахар е разказала на "баща ѝ" тайната за родителите му, която той пазеше. Атеш отива в болницата и вдига скандал на Мехмет Емир, че баща му е убил родителите му. Той започва да обвинява любимата си, че заради нея са убили Хасан, защото е разказала на Мехмет Емир всичко и те са решили да го очистят. 

Атеш разбира, че Едибе също е виновна за смъртта на родителите му. Истинската дъщеря на Мехмет го съветва да ѝ прости, защото тя е в критично състояние, но той остава непреклонен и и казва, че докато не отмъсти на убийците на родителите му няма да се успокои. Тя му казва, че не може да го познае и му връща пръстена. 

От мъка вечерта Атеш се напива. Ефсун отива при него под претекст да го успокоява за Бахар. Вече видимо пиян той си ляга. Като вижда, че той няма намерение да я докосне, тя се ядосва, съблича се чисто гола и заспива. 

На сутринта той я вижда, но нищо не помни. В този момент Бахар звъни на вратата, Атеш отваря, тя му се извинява и сядат в хола да говорят за сватбата. Ефсун ги слуша и плаче. Хюлия получава документите за развод подадени от Асъм. 

Изписват Едибе от болницата с инвалидна количка. Двамата влюбени отиват и избират дата за сватбата. Хюлия разбира, че няма да успее да си върне мъжа, отива и подпалва къщата на Сечил. Момичето разбира кой е виновен за пожара и отива в къщата на Атахан и вдига скандал на жената на Асъм. 

Сакине започва постепенно да навързва случките и разбира, че Нуран и мъжа ѝ са виновни за смъртта на Юсуф. Ефсун разказва лъжата на майка си за Атеш. Хасрет се връща. На сватбата на Атеш и Бахар, Ефсун разказва лъжата, че са преспали и сестра и бяга от сватбата.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2016

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...