loading...

четвъртък, 29 декември 2016 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Джесур спасява Бахар от нападение


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Осман попада в клопката на старите си грешки, а Ейлюл е на път да се събере със сестра си завинаги. За да се спаси от настойчивостта на сина и новата си снаха, старият Козан твърди, че е помогнал на Дилек да напусне Турция. Фериде го обвинява, че лъже, а Джунейт подслушва разговора му с Ялчън. Решава да намери касетата, която уличава баща му. Разбира къде я крие и я взима от мястото. 

Йълдъз разбира какво става в семейството си и пита баща си дали е отговорен за пожара в дома на Ейлюл и сестра й. Осман не може да спре възмездието. Подозира бившата си снаха. Претърсват дома на Зухре, но там няма нищо. Намират само изрезка от стар вестник за случая. Осман вярва, че тя е тайнственият му враг. Разбира, че истинската Ейлюл е загинала отдавна. 

Джунейт възстановява записа. С Ферман го прослушват и разбират със сигурност, че Осман има отношение към смъртта на невинни. Джунейт се скарва с родителите си. Осман спори, твърди, че само е помагал на пострадалите. Обвинява Ейлюл, че сее интриги. Собственият му син обаче се съмнява в почтеността му и не смята да спира преди да помогне на жена си да установи истината за семейството си. 

В същото време Бахар продължава да търси мъжа си. Залепя обяви и се отзовава на повикване в отдалечена кооперация. Оказва се злосторник, който има ужасни намерения. Тя обаче се спасява благодарение на Джесур. Берат най-после признава, че са били женени. 

Разкритие от миналото на Осман. Бахар се предоверява на Джесур. Остава Юсуф на майка си, за да открие мъжа си. В същото време Кемал, въпреки съмненията, заживява с похитителката си доброволно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...