loading...

вторник, 6 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Йозкан открадва луксозна кола от сервиза, за да плати задълженията си (7-и декември)


 

Прочетете какво ще се случи утре (7-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу търси в Интернет информация за Дениз. Той също иска да опознае момичето и разглежда профила ѝ в социалните мрежи. Двамата стават приятели в социалната мрежа.

Джандан казва, че Джихан ще иска да се върне на директорския стол във фирмата. Дилара отговаря, че това може да стане, защото във фирмата го обичат.

Джихан отива във вилата и търси Озан. Младежът се държи студено с него. Пита баща си какъв ще е следващият скандал. Джихан иска да разбере кой е изрязал записа. Озан се оправдава, че е трябвало да рискува заради него и дядо му. Джихан го пита, ако същото, което се е случило с Хазал, е било станало с Джансу, дали пак би дал клипа на свой приятел. Озан мълчи. Баща му го упреква, че не приема Хазал за своя сестра. Джихан настоява сина му да го заведе при приятеля си, който е изтрил записа.

Дилара иска да се разведе и да го оповести, след което ще решат какво да прави с управлението на фирмата.

Дерия иска отново да открият баничарница. Хазал гледа дали Дилара е отговорила на имейлите й. После звъни по телефона, но прислугата не иска да вдигне. Все пак Емине се решава да отговори. Хазал я пита дали Дилара е получила пакета. Гюлсерен проверява с кого разговаря Хазал. Разбира, че е звъняла във вилата. 

Кериман намира под вратата изпълнителния лист и уведомлението за продажба на имота. Звъни на Йозкан. Казва му, че ще продадат къщата. Настоява брат ѝ да се прибере вкъщи за да решават какво да правят.

Енгин затваря сервиза и си тръгва. Йозкан се прибира. Кериман се грижи за бебето. Баща му се радва. Кериман започва със своята критична тирада относно детето. Съдия изпълнителят им дава срок от 24 часа да си откупят апартамента за 80 хиляди лири. Йозкан се ядосва и излиза. Сяда отчаян на тротоара и започва да мисли какво да направи.

Харун урежда един от своите хора да се представи за приятелят на Озан - Бурак. Тримата сядат в едно кафене. Джихан му се извинява. Започва да разпитва младежа. Озан се опитва да защити човека. Бурак казва, че е изтрил отрязаната част от видеото. Джихан го предупреждава, че ако част от този запис навреди на децата му, ще го убие. Бурак си тръгва.

Йозкан отваря сервиза. Инсценира обир и краде луксозния автомобил, който по-рано през деня двамата с Енгин са ремонтирали. Отива и продава колата за части. Получава от мафиота 80 хиляди лири. После съжалява за постъпката си.

Джихан отива у Гюлсерен, за да говори с Хазал. Казва на любимата си, че въпросът с видеото е решен. Съобщава същото на Хазал. Казва ѝ, че Озан е свършил работата. Моли дъщеря си да не повтаря грешката си. Хазал му се извинява и обещава да не се забърква в подобни истории. Казва на баща си, че Дилара не е платила таксата за училище. Джихан упреква Гюлсерен, че не му е казала. Двамата се скарват. Гюлсерен му казва че Хазал не я уважава, а държи на тях, заради богатството. Гюлсерен му съобщава, че е безпомощна и че не може да се справи с дъщеря си. Джихан се ядосва и излиза.

След кражбата Йозкан се прибира вкъщи. Разкайвайки се, споделя с бебето, че е станал крадец. 

Джихан упреква директорката на училището, че не се е допитала до него. Той е внесъл таксата за една година.

Йозкан отива да си откупи апартамента, но закъснява. Жилището вече е продадено на търг. Йълдъръм му дава договора за покупката. Джихан е купил къщата. Сега вече брат и сестра могат да живеят там без наем. Йозкан не иска да приеме да е длъжник на Джихан. Отива да откупи колата, но мафиота не му е дава. Йозкан настоява да го убие или да му даде колата.

Дениз се грижи за майка си в болницата. В училище Джансу получава съобщение от него. Двамата си пишат. Той я кани да се видят, но тя му отказва, защото трябва да учи. Моли го да ѝ реши задачата. В това време майка му се събужда. Дениз вижда задачата и праща отговор на Джансу.

В час по литература Хазал отново не внимава. Двете с Шейда се споглеждат тайнствено.

Бизнесмена настоява Енгин да плати колата. В това време Йозкан връща колата. Вдига скандал на собственика, който отказва да плати ремонта. Накрая му взима парите. Йозкан изглежда като герой в очите на Енгин.

Хазал настройва приятелките си срещу Джансу. Шейда упреква бившата си приятелка за поведението й към Хазал. Джансу прави забележка на момичето. Двете се скарват. Шейда упреква Джансу, че е откраднала живота на Хазал...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...