loading...

вторник, 6 декември 2016 г.

Анелия конкурира турския сериал "Перла“


Фолк изпълнителката промотира новото си парче, чието видео пресъздава сцени от хитовия сериал „Перла“.

Преди седмици единствено Secret.bg издаде тайни за предстоящата премиера. Звездата на “Пайнер” получи разрешение да снима навсякъде из необятния град. 

Тя е единствената българка, допусната в двореца Чираан, където се снимат редица високобюджетни сериали и кинопродукции, като наемът за половин снимачен ден е 30 000 евро и се чака с месеци за ред. 

Иначе песента дава заявка за хит и като нищо да донесе някоя статуетка на Анелия на предстоящата церемония на Планета.


3 коментара:

  1. Това е голяма глупост което казвате гледала съм целия сериал на филма Перла и не виждам нищо в тоя клип да е пресъздава сцени от филма ама нищо явно толкова и са го гледали и клипа е супер тъп

    ОтговорИзтриване
  2. Абсолютно съм съгласна с предишния коментар. Просто елементарна представа нямат за филма "Перла", който съм гледала не един път.А клипът е меко казано тъп.

    ОтговорИзтриване
  3. Боже колко сте задръстени! Клипа е сниман в Истанбул, фотосите са съвсем ясни, а двореца е "Долма бахче сарай" на брега на Босфора. Сериала "Перла" е сниман в къщата на Абуд Ефенди, която се намира в азиатската част на Истанбул,. В тази къща е сниман и началото на сериала "Завръщане". Като представяте нещо си поне попитайте чичко Гугъл?

    ОтговорИзтриване

loading...