loading...

сряда, 7 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара и Джихан се развеждат (8-и декември)

 

Прочетете какво ще се случи утре (8-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу се прибира ядосана от скандала в училище. Дилара настоява да разбере какво се е случило. Джансу иска да смени училището. Дилара пита шофьора защо е тъжна дъщеря ѝ.  Бахтияр разказва на господарката си целия скандал.

Хазал е в сладкарницата с приятелките си. Дилара ѝ се обажда. Вдига скандал на Хазал. Заплашва я, че ще съжалява, ако навреди на Джансу. Хазал скрива от приятелките си за какво е говорила с майка си.

Йозкан благодари на Джихан. Той продължава да се самообвинява, че е виновен за състоянието си. Джихан го успокоява. Йозкан обещава, че ще му върне парите. Кериман се занимава с бебето. Отново мърмори против брат си. Йозкан казва на сестра си, че домът им е купен от Джихан и те могат да живеят там колкото си искат.

Дилара се среща с Харун във вилата му. Двамата закусват заедно, но тя е разтревожена. Харун я държи за ръката. Той споделя с нея чувствата си. Дилара също му казва, че Харун е променил живота ѝ.

Гюлсерен се прибира вкъщи. Обажда ѝ се Чийдем, една от клиентките на магазина, където работеше. Предлага ѝ работа. Разбира се, не без участието на Харун.

Делото за развод между Джихан и Дилара започва.

Озан и Джнасу коментират поведението на родителите си. Озан е ядосан и на двамата. Джансу го успокоява, но самата тя е тъжна. Сестра му споделя с него, че е искала да се съберат като семейство и да обсъдят всичко заедно.

Съдът постановява, че двамата се развеждат по взаимно съгласие. Излизайки от съдебна зала, те са посрещнати от Джнасу и Озан. Дилара и Джихан са изненадани. Цялото семейство сядат на обяд. Озан им казва, че всички са се разделили, не само те. Момчето упреква родителите си, че никой не го е питал къде иска да живее. Дилара веднага заявява, че децата им ще живеят във вилата. Озан я пита кой е взел това решение, без те да знаят. Гюлсерен звъни на  Джихан. Той отхвърля обаждането ѝ.  Децата им ги упрекват. Баща им се извинява. Казва им, че винаги ще се грижи за тях. Те са най-ценното за него. Дилара се съгласява с Джихан.

Озан предлага да стават. Двамата с Джансу си тръгват, като оставят родителите им да си поговорят. Джихан благодари на Дилара за всичките грижи, които е полагала за него и децата през изминалите 20 години, докато са били женени.

Телефоните на двамата звънят. Те са изненадани от това, което научават. Във вилата идва съдия изпълнител. Наложили са възбрана върху жилището за неплатени сметки към районния съд. Дилара обвинява Джихан. Но той не ѝ остава длъжен. Казва ѝ, че тя управлява фирмата и е допуснала всичко това. Дилара обвинява бившия си съпруг за лошото им финансово състояние. Двамата се скарват. Дилара се обажда на Джандан. Джихан ѝ казва да се отърве от адвокатката. Тя отказва да го слуша. Той ѝ дава съвет, защото с поведението си Дилара ще изгуби всичко.

Йозкан и Кериман отново се карат, защото са спрели газта. Кериман го упреква, че не носи пари вкъщи. Сега натяква на брат си, че не напразно е посъветвала да даде детето на баба му в Германия...

Йозкан се среща с Гюлсерен. Казва ѝ, че се държи, заради детето. Тя го пита дали има проблеми. Той отрича. Джихан се обажда на Гюлсерен. Съобщава ѝ, че вече с Дилара са се развели. Съобщава ѝ за възбраната. Йозкан чува това и си тръгва...

1 коментар:

loading...