loading...

четвъртък, 8 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Мукта изчезва (09-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи и Вишну са пред вратите на Тхакуровото имение. Тапася ги посреща. Всички ги поздравяват. Двамата се чувстват неудобно. Мукта и Нани също са в хола. Джоги приветства Митхи. Тя не иска да го погледне. Той усеща, че нещо не е наред и я пита какво се случва. Митхи го уверява, че е добре, само малко е изморена. Поздравленията продължават. Митхи пита за Дамини. Дивия ѝ отговаря, че е отишла да си почине мъничко. 

Екадеши се завръща щастлива и иска да черпи със сладкиши. Агарт ѝ се кара, че постъпва неуместно. Показва ѝ Каджри с бяло сари, която дори не може да изпрати съпруга си, защото тялото още го няма. Екадеши му отговаря, че им носи добри новини – Радхор е арестуван, Сурбхи е приета от свекърва си и Митхи се омъжила повторно, така че синът ѝ завинаги се е освободил от нея. Агарт пита къде е Акаш. Екадеши му отговаря, че е завела сина си на място, където ще се пребори с болката и слабостта си и ще изтръгне Митхи от сърцето си. 

Митхи и Вишну са пред портрета на Ичха и се молят. Вишну ѝ казва, че сигурно вижда грешката им, но той и обещава да следва принципите ѝ. Той се е омъжил за дъщеря ѝ, и макар да не може да я обича, ще се грижи за нея и ще и даде всички права на омъжена жена. Добавя, че я е приел пред свещения огън и цял живот ще бъде с нея. Митхи си мисли как да постъпи, за да направи възможно Вишну и Мукта да са отново заедно. 

Вишну отива при Мукта. Казва ѝ, че не може да избърше сълзите от очите ѝ, не може да я прегърне и утеши, но я моли да бъде силна и да не плаче повече. Мукта му отговаря, че е чула вече, че Митхи съжалява. Но тя добавя, че за съжаление нищо не може да се промени. Пита го как да забрави любовта си, мечтите си. Иска от него да действа. Вишну ѝ казва, че може би съдбата им е такава. Той ѝ казва, че сега е женен за Митхи и нищо не може да се направи. Муку е шокирана. 

Митхи отива при баба си и я вижда да спи спокойно. Тя неволно я буди. Дамини ѝ казва да забрави миналото си. Съдбата ѝ е предоставила още един шанс. Митхи иска от нея съвет как да постъпи ако от едно решение неин близък е много щастлив, а друг не е. 

Джоги е в ареста при Радхор. Казва му, че скоро ще го освободят. Ако Радхор е убил Нирбхай, тогава къде е тялото? Митхи отива при Нани и я обвинява за писмото. Нани ѝ се подиграва и ѝ казва, че умишлено е грабнала любовта на Мукта и сега си търси оправдания. Митхи ѝ отговаря, че ще приключи връзката си и ще върне Вишну на Мукта. Нани продължава с подигравките, че Митхи е истинска дъщеря на майка си. Добавя, че Ичха е дала сватбените си дрехи на Тапася, сега и Митхи иска да даде съпруга си на Муку. Добавя, че Мукта не би приела подаянието ѝ. В този момент идва Тапася и казва, че Мукта е изчезнала. Телефонът ѝ също е изключен. Нани започва да обвинява Митхи. Казва, че ако нещо се случи с Муку, няма да ѝ го прости. Тапу я моли да престане. Казва ѝ, че сега не е нужно да се рови в старите рани. 

Екадеши и Агарт си говорят. Тя му казва, че ако няма труп, Радхор ще се освободи и няма да получат възмездие за смъртта на Нирбхай. Предлага му да намерят мъртво тяло, което прилича на Нирбхай с обезобразено лице и да го разпознаят. Добавя, че се надява и Каджри да не се обърка. Агарт кимва. 

Митхи и Тапася търсят Мукта. Те звънят на приятелките ѝ, но там я няма. Те застават до група хора. Разбират, че в пътен инцидент, кола блъска младо момиче. Тапася в първия миг си мисли, че това е Мукта, защото дрехите им са подобни. Изплашена поглежда трупа, но това е непознато момиче... 

Мукта се прибира и Нани иска да поговори с нея, но тя отказва. Тапася и Митхи разговарят. Тапу я убеждава, че е взела правилното решение. Нейната съдба е Вишну, а Мукта трябва да разбере. Те се прибират и отиват при Мукта. Тапу иска да я нахрани и я пита защо не и се е обадила. Мукта ядосано им казва, че иска да е сама. Добавя, че винаги е искала да помогне на Митхи, а тя и се е отблагодарила като е грабнала щастието ѝ. Пита докога се очаква от нея да помага на другите. Отново иска да е сама, особено когато до нея са хора, които мрази.

1 коментар:

  1. НАИ ХУБАВИЯТ СЕРИАЛ Е ПОЖАРНИКАРИТЕ ОТ ЧИКАГО

    ОтговорИзтриване

loading...