loading...

четвъртък, 8 декември 2016 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Мариано се противопоставя на Ана Летисия (09-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Мариано търси Ана Летисия и я упреква, че е помогнала на Рамиро да си намери апартамента, в който се е нанесъл и който Мариано управлява през агенцията си за недвижими имоти. Ана Летисия се опитва да прехвърли вината върху Иняки за случилото се. Мариано, обаче, не го допуска и я упреква отново. Той не може да разбере как е могла да помогне на мъжа, за който се предполага, че е навредил както на Ана Лаура, така и на Ана Летисия като си е играл и с двете.

Валентин разговаря с Ернестина и ѝ разказва своята трагична история как е станал инвалид. По тази причина, Ернестина започва да го гледа с обич и възхищение – все пак той е успял да се справи със ситуацията без помощта на никого. Тя не подозира, че истинските намерения на Валентин към Ана Лаура са много лоши.


Леонор разговаря с Ана Лаура и ѝ казва, че не вярва в невинността на Ана Летисия. Отбелязва, че напоследък тя се държи много странно и деспотично. Въпреки това, Ана Лаура отново защитава сестра си и настоява Леонор да не говори лошо по адрес на сестра ѝ. Напомня ѝ, че е преминала през много тежки моменти, като се почне със смъртта на родителите им, изчезването на Ана Лусия и се приключи със смъртта на Марсело. Според Ана Лаура, тези причини за повече от достатъчни, за да оправдае импулсивното поведение на Ана Летисия и поради това се стреми към одобрението, обичта и вниманието на всички. 

Източник: Теленовела-БГ

2 коментара:

  1. koga shte svarshat lekar v planinata i predavaneto 4iq e tazi svatba?

    ОтговорИзтриване
  2. ЛЕКАР В ПЛАНИНАНАТА Е СУПЕР

    ОтговорИзтриване

loading...