loading...

четвъртък, 8 декември 2016 г.

"Черна обич" е новият тотален хит


"Черна обич" се превърна в тотален хит.

Продукцията с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл е една от най-продаваните през последните години заедно с "Черни пари и любов". 

Поредицата на Ай Япъм е закупена в повече от 15 страни в Латинска Америка - включително Мексико, Чили и Колумбия. 

Правата за "Черна обич" и "Черни пари и любов" са откупени и от аржентинската телевизия Telefe, която планира да ги пусне през 2017-а. 

Друга вълнуваща новина за "Черна обич" идва от Мексико. Каналът, който започна излъчването му в средата на Ноември, е повече от доволен от резултатите, които постига. 

Водещата телевизия Caracol в Колумбия стартира продукцията в средата на Октомври, като и там се радва на феноменален успех.

Вие очаквате ли "Черна обич" и в България? 

7 коментара:

 1. Сериала наистина е много хубав! Струва си да се гледа! Харесва ми, че не прескачат през просото, но и не прекаляват с размотаването. Всеки епизод има обрат и ми харесва как героите минават през толкова различни неща, които напълно ни ги показват като характери, но в същото време се случват много неочаквани неща, които ни ги показват и в съвсем различни подробности, за които дори не сме подозирали.

  ОтговорИзтриване
 2. Ех колко хубаво напълно заслужаено обира хвалби!Страхотен каст,историята не е нещо ново,но много зарибяващо поднесена.Уникален сериал!!!Да не говорим че това е най-гледания турски сериал с превод в youtube всеки епизод има от 70 до 100000 гледания.Време е и някоя телевизия да го пусне.

  ОтговорИзтриване
 3. Заслужава си да се гледа,но докато го купят и озвучат ние ще сме го изгледали и тръпката е друга...много сме бавни заради криворазбрани отношения към турските сериали...иначе наистина си струва да се гледа....който си го може..може...

  ОтговорИзтриване
 4. Бях чела някъде, че БТВ са закупили правата, но не е известно кога ще бъде пуснат на екран. Надявам се да е скоро и да не е лъжа, че е закупен и у нас.

  ОтговорИзтриване
 5. Един филм показва цялата си прелест,когато е със субтитри,не харесвам филми озвучени с бг.аудио,не винаги гласовете на дублиращите артисти,интонацията са подходящи.Ако ще дават Кара севда в България нека да е в оргиналният си вид, а и не само този филм,почти за всички филми се отнася.

  ОтговорИзтриване
 6. Naistina strahoten serial,a za igrata na artistite prosto niamam dumi-prevashodni sa

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасен филм, сюжет, музика, талантливата игра на Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит, всичко това кара зрителя да чака с нетърпение следващата серия.

  ОтговорИзтриване

loading...