loading...

четвъртък, 8 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан благодари на Харун, но му заявява че приятелството им е приключило отдавна (9-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (9-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!


Джихан споделя с адвоката си упреците на Дилара относно управлението на фирмата. Казва, че Джандан е юрисконсулт на фирмата. Йълдъръм дава на приятеля си информация за конкурентната фирма, която е спечелила търга...

Гюлсерен отива на гости на Кериман, за да види бебето. Вижда, че жилището е студено, и се съгласява да плати сметката за газ. Кериман й обещава, че ще ѝ върне парите. После започва да злослови срещу нея. Йозкан също търси пари за сметката. Кериман му казва, че Гюлсерен ще плати газта. Йозкан отново се самообвинява. Срамува се, че е изпаднал в това лошо положение.

Гюлсерен се чуди колко чинии да сложи на масата. Хазал я пита дали очаква някой и по-точно баща ѝ. Джихан пристига. Тримата сядат да вечерят.

Озан, Джансу и Дилара сядат също да вечерят. Озан отказва да седне на мястото на баща си. Дилара се настанява там. Джансу няма апетит. Дилара казва, че е добре Рахми да си тръгне. Джансу е изненадана от поведението на Дилара.

Джихан казва на Хазал, че имението е на Дилара и тя решава кой ще живее там. Дава на Хазал лична карта,  на която е написана неговата фамилия. Гюлсерен се разплаква, защото за майка на Хазал е посочена Дилара. Момичето веднага се хвали на Шейда, че богатите ѝ родители са я припознали. Джихан вижда тази тъга и се опитва да успокои любимата си. Казва ѝ, че новият живот ги очаква.

Озан се оплаква на дядо си, че родителите ѝ са се развели. Дилара го пита защо е ядосан. Той става от масата и излиза. Джансу го моли да отидат при баща им. Той отказва. Тя го упреква, че винаги е ядосан. Дилара не иска да пусне дъщеря си при Джихан, но все пак склонява.

Харун се обажда на Дилара и я кани да се видят. Тя обаче иска да си остане вкъщи. Позволява му да се чуват често. Дилара му казва, че се радва, че го има...

Джихан иска да се сдобрят с Гюлсерен. Двамата се извиняват един на друг. Джихан си тръгва. Заварва Джансу в офиса си. Пита за сина си. После казва, че го разбира. Джнасу му казва, че Дилара е изнервена, объркана и тъжна. Казва му, че иска всички да са щастливи. Джихан моли Джансу да не обръща внимание на приказките, които казва, защото е много изнервен, заради работата си проблемите, които има.

Йозкан отново се разчувства и самообвинява, че Бог го е наказал, като е оставил сина му без майка. Кериман успокоява брат си.

Джансу се свързва с Дениз по интернет. Споделя с него какво се е случило.

Озан също трудно преживява развода, а Хазал се чуди как да убеди Дилара да я върне в имението...

Харун звъни на Джихан. Кани го да хапнат заедно и да си припомнят доброто старо време.

Дилара започва да съжалява, че е заела мястото на Джихан. Притеснява се за запора на вилата. Джандан ѝ казва, че е уредила плащането. Адвокатката обяснява на приятелката си, че е най-добрата в търговското право, просто Дилара трябва да ѝ има повече доверие.

Джихан и Харун си спомнят за бизнеса на Рахми преди време.

Дилара е много благодарна на Джандан за помощта ѝ. Адвокатката настройва своята приятелка срещу бившия ѝ съпруг. Дори я плаши, че Джихан ще се бори докрай, за да се върне на директорското място.

Харун предлага на Джихан да му стане съдружник в неговите фирми. Джихан отказва. Предупреждава Харун, че няма да позволи да погълнат фирмите му. Тогава Джихан му казва, че приятелството им е приключило преди 20 години и не разбира защо хвърля толкова усилия... Джихан благодари на Харун за помощта, но му заявява, че приятелството им е останало в миналото...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...