loading...

четвъртък, 8 декември 2016 г.

Лусия Мендес и Виктория Кастро забравиха враждата си


Двете икони на този жанр се сдобриха след 30-годишно съпрничество, което... никой не знае как е започнало.


През юни тази година, Вероника Кастро пое инициативата и покани публично "съперничката си" Лусия Мендес на нейното представление "Аплодисменти", показвайки, че между тях няма вече никаква вражда и твърдейки, че са твърде "стари", за да продължават с тези неща. Колежката й прие с удоволствие и зад кулисите двете се поздравиха, прегърнаха и поговориха приятелски.

Сега Лусия Мендес "отвърна на удара" и каза, че е поканикала сестрата на продуцента Хосе Ел Гуеро Кастро на нейното шоу "Лусия Мендес на сцена". "Разбира се, че казвам публично, че каня Вероника на шоуто си. Ще й дадем билетите, които иска". Лусия е много доволна и щастлива от предстоящия й концерт в Мексико на 10 декември / събота/.

Относно съперничеството между най-големите диви на теленовелите:
Лусия Мендес твърди, че през далечната 1972г. двете се засекли в една реклама. Лусия тепърва е започвала кариерата си, докато Вероника вече е имала име. Именно тогава феновете на Веро са започнали да нападат колежката й, тъй като я имали за съперничка на любимката им. В пресата веднага започнали да ги сравняват. Но някои твърдят, че не това е поводът за проблемите помежду им. 

Ябълката на раздора била Хорхе Мартинес, аржентински актьор, много популярен по онова време. Хорхе излизал с Вероника в продължение на 3 години. Твърди се, че Лусия вече била имала нещо с него, преди той да почне да излиза с Кастро. Това задълбочава конфликта между двете актриси. 

Image result
По онова време двете са били най-успешните, затова продуцентите са ги искали заедно в продукциите им, но те са отказвали. Тогава списанията са започнали да пишат по техен адрес. През 2008 продуцентът Педро Торес прави и невъжномото, но ги събира в поредицата "Жени убийци". Въпреки че не играят в един и същ епизод, те се засичат на представянето на сериала и дамите се шегуват със своето "съперничество".

4 коментара:

 1. Bravo 4ydesna novina nai nakraq neshty smisleno da procheta za dve naistina dobri aktrisi hybav material

  ОтговорИзтриване
 2. Рядко се намесвам в коментарите тук в любимия ми блог, но ми се иска да споделя една моя лична позиция за двете актриси. Не зная кога е започнало съперничеството между тях, но аз лично видях техния талант в два емблематични за тях сериали. Още повече че това бяха едни от първите теленовели излъчени в България. Вероника Кастро стана известна в България с участието си в сагата "Богатите също плачат", която бе закупена от несъществуващата вече телевизия "7 дни" и излъчена във всички регионални телевизии в България през 1995-1996 година. По това време работех в местна ефирна телевизия и си спомням как взимах от видеотеката на телевизията видеокасети VHS за да гледам сериала преди да бъде излъчен в ефир. За Лусия Мендес мога да кажа, че заедно с аржентинския актьор Хорхе Мартинес направиха много успешна теленовела, която беше първата излъчена от БНТ, Канал 1 през 1995 г. Става въпрос за "Странното завръщане на Диана Саласар" - сериал който промени мнението ми за сапунените опери с един интересен почти фантастичен сюжет. Разбира се тогава нямаше "жълта" преса, откъдето да научаваме клюки за интимния живот на звездите и не мога да потвърдя или да оспоря това дали Мендес е имала връзка с аржентинеца. Единственото което знам със сигурност, че тогава директор на Българската телевизия беше незабравимия Хачо Бояджиев и той направи така че българските зрители да се запознаят с т.нар. сапунки - "Дързост и красота", "Пътеводна светлина", "Докато свят светува" (всичките американски), но и първата мексиканска сага "Странното завръщане на Диана Саласар". Все пак тайно се надявам след толкова години да повторят този сериал пак по БНТ, защото за мен е революционен.

  ОтговорИзтриване
 3. Рядко се намесвам в коментарите тук в любимия ми блог, но ми се иска да споделя една моя лична позиция за двете актриси. Не зная кога е започнало съперничеството между тях, но аз лично видях техния талант в два емблематични за тях сериали. Още повече че това бяха едни от първите теленовели излъчени в България. Вероника Кастро стана известна в България с участието си в сагата "Богатите също плачат", която бе закупена от несъществуващата вече телевизия "7 дни" и излъчена във всички регионални телевизии в България през 1995-1996 година. По това време работех в местна ефирна телевизия и си спомням как взимах от видеотеката на телевизията видеокасети VHS за да гледам сериала преди да бъде излъчен в ефир. За Лусия Мендес мога да кажа, че заедно с аржентинския актьор Хорхе Мартинес направиха много успешна теленовела, която беше първата излъчена от БНТ, Канал 1 през 1995 г. Става въпрос за "Странното завръщане на Диана Саласар" - сериал който промени мнението ми за сапунените опери с един интересен почти фантастичен сюжет. Разбира се тогава нямаше "жълта" преса, откъдето да научаваме клюки за интимния живот на звездите и не мога да потвърдя или да оспоря това дали Мендес е имала връзка с аржентинеца. Единственото което знам със сигурност, че тогава директор на Българската телевизия беше незабравимия Хачо Бояджиев и той направи така че българските зрители да се запознаят с т.нар. сапунки - "Дързост и красота", "Пътеводна светлина", "Докато свят светува" (всичките американски), но и първата мексиканска сага "Странното завръщане на Диана Саласар". Все пак тайно се надявам след толкова години да повторят този сериал пак по БНТ, защото за мен е революционен.

  ОтговорИзтриване
 4. Странното Завръщане на Диана Саласар уникална теленовела и аз я гледах 95 по Канал 1 мексиканците са луди по тази новела,А с вероника кастро гледах:Дивата роза-7 Дни,Вероника лицето на любовта- Ефир 2 и Богатите също плачат-7 Дни и двете актриси са големи професионалисти..жалко е че ся няма вече такива новели отдавна вече не се правят качествени Теленовели

  ОтговорИзтриване

loading...