loading...

петък, 2 декември 2016 г.

Ана Лайевска участва в българо-американски филм


Продуцентина лентата са Магърдич и Джуди Халваджиян заедно с Асен Шанков, Гийермо Иван, Ивайло Спасов, Силвестър Йорданов.


"Добре дошли в Акапулко" (Welcome to Acapulco) е изцяло англоезичен филм, сниман в Акапулко. В главните роли са Уилям Болдуин, Майкъл Медсен, Брадли Грег, Ана Серадия, Майк Кингсбейкър, Ана Лайевска, Гийермо Гарсия и др. 

Героинята на Ана Серадия, новата приятелка на Кристофер Укерман, е агент на ЦРУ. "Има много екшън, куршуми и бой. Показват се прекрасни места". Серадия очаква да прави още сериали и проекти в киното.

От своя страна, Ана Лайевска играе убийца. "Тя е мафиот, който работи и преследва пакета, който е в ръцете на героинята на Ана Серадия. Играя жена, която стреля, убива и преследва целта си. Сцените са сложни, но съм доволна, че участвам. Това е една от най-важните работи, които съм правила. Работих с "чудовища в актьорското изкуство" и научих много от тях". 

Актрисата, която е с единия крак в Лос Анджелис, тъй като прави много кастинги, спомена, че й е приятно, че я търсят да играе в американски филми, в които изпълнява рускини.

Този филм ще бъде представен на Фестивала в Кан догодина, както и в България. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...