loading...

петък, 2 декември 2016 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": Бахар вижда Ефсун и Алп да се целуват


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Атеш губи Бахар заради сляпата си жажда за мъст и заради алчността на Ефсун. Коварната дъщеря на Нуран поощрява Сечил да омагьоса Асъм. Той я ухажва с цветя. Нуран разбира, че може да открият трупа, защото ще разрушават дома им и настоява със Сакине да защитят квартала си.

Ефсун лъже Атеш, че отново я преследват. Хюля разбира, че натрапницата не се е записала в колеж. Майката на Бейза не иска да се мести в дом купен с пари от изнудване. Хатидже чува разговора им. Атеш за пореден път закъснява да се види с Бахар и баща й. Иляс се съмнява в намеренията им.

Хюля злепоставя Ефсун, но тя намира начин да излезе от ситуацията – казва, че е помогнала на осиновителите си. Мехмет Емир й прощава лъжата. Обещава да помогне на семейството. Ефсун разглежда телефона на Хюля и записва номера на Хасан.

Бахар е много сърдита на Атеш. Едибе дава пари на бившия затворник, за да напусне града. Хатидже научава къде е заровен Юсуф. Разбира коя е истинската дъщеря на Мехмет Емир и иска да му каже истината. Ефсун за пореден път лъже сестра си. Казва й, че с Атеш се обичат. Бахар се разстройва и отказва да говори с него. Вместо истината да излезе наяве, нов инцидент запазва тайната на Нуран. Кола блъска Хатидже. Бахар иска да я види, но Ефсун се противопоставя.

Атеш не разбира защо любимата му е сърдита. Бахар го обвинява, че се подиграва със семейството й. Той не може дя я убеди в обратното. Ефсун се разстройва, че въпреки парите, младежът не я иска. Нуран обещава да раздели завинаги Бахар с Атеш. Хатидже издъхва, без да може да разкрие тайната, която е научила.

Ефсун се обяснява в любов на Атеш, а Бахар заявява, че няма да им пречи. Нуран лъже мъжа си и обвинява, че доведената им дъщеря руши щастието на Ефсун. Бейза обещава на Адиле да признае истината, която крие. Ефсун я заплашва с убийство. Атеш е отчаян, защото губи Бахар. Целува я и й разказва, че сестра й е лъжкиня. Бахар не вярва, че Ефсун и Алп са я лъгали. Обвинява го в лъжа. Арда и Ефсун се скарват грозно. Бахар споделя мъката си със Сюрея. Ефсун посещава Алп и двамата се целуват. Бахар ги вижда, обвинява сестра си в измяна и се отказва от нея.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...