loading...

петък, 16 декември 2016 г.

Соня Смит се дипломира... като медицинска сестра


Продължава да има ексклузивен договор с Телемундо.


Соня Смит е далеч от малкия екран вече почти две години. Последната й теленовела е "Земя на честта". През това време актрисата се възползва от свободното си време, за да се посвети на ученето и по-специално на това, с което винаги е искала да се занимава - медицина. 44-годишната венецуелка обяви, че се е дипломирала като медицинска сестра. "Много съм доволна, развълнувана, защото е успех, нещо напълно различно от кариерата ми на актриса". Тя окуражи последователите си да не се отчайват, ако нещата не стават веднага и понякога закъсняват. "Помнете, че винаги, когато правите нещо с любов, отдаденост и сърце, ще го постигнете", уверява актрисата с ангелско лице.

Докато чака да се появи нова роля в теленовелите, Соня присъства на благотворителни инициативи. Наскоро тя взе участие в кампанията "Приятели за децата", където бяха още Елисабет Гутиерес, Марица Бустаманте, Джесика Сересо, Присила Пералес и др. Там тя бе запитана в какви отношения е с бившия си съпруг Габриел Порас. "Имаше моменти на болка и тъга, да кажем, с Габриел, да не вярваме, но вече сме на такъв етап от живота, че и аз, и той сме превъзмогнали това време. След всички препятствия, които имахме, мисля, че най-важното е да не пазим укор и лоши чувства към хората, понякога такъв е животът". 

Дали би се върнала при него сега, когато е сама и разделена от няколко месеца с Рикардо Чавес? "Той си има годеница. Аз уважавам тези неща. Бяхме доста години заедно, бяха хубави години. Сега сме просто приятели. Ако се видим някъде, се поздравяваме, всичко е наред. Семейството му винаги е било важна част от живота ми".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...