loading...

петък, 16 декември 2016 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": Хасан отвлича Ефсун


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Въпреки излишните предупреждения на Нуран, Бахар избира да тръгне с Атеш. Иляс е съсипан от мисълта, че доведената му дъщеря ги изостави и тръгна с Атеш. Чувства се виновен от това, че е предпочел интересите на жена си и другата си дъщеря, от тези на Бахар.

Хюлия все още не може да повярва, че мъжът ѝ я напуска. Отношенията между Ефсун и Мехмет Емир се влошават. Истинската дъщеря на Нуран не може да си намери място от яд, че Бахар като доброто дете на семейството не е послушала доведените си родители и този път е избрала да тръгне с Атеш без тяхното позволение. Сънува как Бахар и Атеш се женят и семейство Атахан са щастливи, а от цялата тази картина точно тя липсва. Този сън не ѝ дава мира.

Бахар се чувства щастлива с Атеш и заради това, че веднъж е поставила пред всичко своето щастие, а не това на "майка ѝ". Ефсун отива при нея и започва да я обвинява, че е напуснала семейството, което я е изгледало и е избрала да избяга с Атеш. За да сплаши невинната си "сестра" тя гълта хапчета под претекст, че много обича Атеш и не може да живее без него. Бахар е изплашена до смърт, но точно в този момент лелята на Атеш се връща, поглежда хапчетата и вижда, че всъщност те не са опасни, а са най-обикновени витамини.

Асъм няма никакво намерение да се върне при жена си и не спира да се вижда със Сечил. Тъй като вижда, че Ефсун не се интересува от него, Алп започва да опитва да съблазни дъщерята на Хюлия.

Бащата на Хасан не може да си намери място от угризения. Казва му, че не иска да го вижда повече и го гони. Докато Бахар и Атеш избират пръстени, Арда ги вижда. Хюлия и Асъм се срещат в ресторант и докато тя си мисли, че мъжът ѝ ще се върне отново при нея, става точно обратното. Асъм е непреклонен.

Докато Бейза спи, Ефсун влиза в стаята ѝ и започва да я души и заплашва. Хюлия е съсипана, а от друга страна племенницата ѝ не спира да се радва на мъката ѝ. Хасан и Едибе отново се виждат. Бахар отново се връща на работа. Нуран отива при нея и ѝ казва, че баща ѝ е съсипан, че му липсва, и иска да се върне отново в пристройката.

Хасан отвлича Ефсун и звъни на Атеш. Той отива на мястото и убиецът му казва, че ако не спре да се рови в миналото ще пострада. Бахар отново се връща при Нуран и Иляс. Атеш си закарва Ефсун до вкъщи, Нуран ги вижда и се възползва от момента. Ефсун разказва как по негова вина е била отвлечена и за малко убита. Бахар не може да повярва в какво се е забъркал любимият ѝ. За да не я изгуби отново, той ѝ разказва цялата истината за семейството му.

Ефсун и Хасан отново се срещат в някаква сграда. Атеш отива и прострелва убиеца на родителите си пред очите на Бахар.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

1 коментар:

loading...