loading...

петък, 16 декември 2016 г.

Иван Санчес празнува рождения ден на Ана Бренда със страстна целувка


Актрисата празнува по-рано 30-ия си рожден ден.

Ана Бренда е родена на Бъдни вечер, 24 декември, затова, за да не смесва двата празника, половинката й Иван Санчес изпревари събитието и й организира страшно парти на 14 декември. Мексиканката беше уважена от най-близките си хора и приятели на партито, което се състоя в хотел Лайв Аква. Тя се наслади на незабравима вечер с любимия си.


Актрисата от "Необуздано сърце" и "Непростимо" сподели снимка, на която се виждаше колко е щастлива да навърши 30 години, но най-емоционалният момент беше, когато й пяха "Честит рожден ден".


Гретел Валдес, приятелка на Ана Бренда, улови романтичния миг и го сподели в Инстаграм с текста: "Предварителен рожден ден, обичам те, Ана Бренда, винаги заедно. Празнуваме както трябва с Иван Санчес и истински приятели". Във видеото се вижда как Иван влиза с торта, пълна с горящи свещички, в ритъма на 50 Cent. Санчес търси любимата си и след като тя духа свещичките, двамата се целуват страстно.

A video posted by Grettell Valdez (@grettellv) on


Сред гостите на купона бяха Гретел Валдес, Хулиан Хил, Марджори де Соуса, Педро Торес и др. Ана Бренда се наслади напълно на партито за рождения си ден.

A video posted by Mundo Breco Perú (@mundobrecope) on

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...