loading...

петък, 23 декември 2016 г.

Анжелик Бойер за теленовелата и за Себастиан Рули


Протагонистите на "Трите лица на Ана" споделят дали ще работят пак заедно...


Актрисата споделя, че снимките на последната й теленовела, "Трите лица на Ана", са я оставили напълно изтощена и сега очаква да приключи годината на плажа, където да си почине и да остави целия стрес назад. "2016-а беше една от най-трудните ми години що се отнася до работата. Правих от пет до десет сцени на ден, защото трябваше да ги повтарям два или три пъти. Правих по две или три героини на ден. За продукцията бе много трудно и съм благодарна, че приключих записите здрава", споделя мексиканката. 

Сега актрисата се е отдала на почивка. "Освобождавам се от стреса. Нормално е, аз съм човек, който работи с емоциите си всеки ден и мисля, че има голямо изчерпване". Така ще продължи и през идната 2017.

Дали смята да работи с половинката си Себастиан Рули в теленовела през 2017?
"Не, няма да работим заедно в теленовела. Имаме късмета, че се виждаме много извън снимачната площадка и дано хората си починат сега от нас, за да ни поискат по-късно пак заедно".

От своя страна, Себастиан Рули споделя традициите си за Нова Година. "Обичам да нося бяло на този ден. Това е чистотата и дано тя да е при нас следващата година".

С приятелката си Фернанда Кастийо

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...