loading...

петък, 23 декември 2016 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": Атеш разказва цялата истина на Бахар


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Едибе поръчва убийството на Хасан, но сама застава на прага на смъртта. Въпреки усилията на Ефсун годежът между Бахар и Атеш става факт. Арда иска прошка от „братовчедка” си и я кани със Сечил на прием.

Асъм обявява официално пред Мехмет, че ще се разведе. Нуран се преструва, че иска да омъжи Бахар богато, защото се надява Иляс да не намери пари. Хюля не може да преглътне удара и майка й разказва какво е преживяла като омъжена.

Мюге и Алп се срещат, но за беда Нуран ги вижда заедно. Тя предупреждава да не задълбочават отношенията си. Нуран не пуска Бахар да отиде на празненството с Атеш. Арда обижда Сечил, баща му го удря публично.

Атеш води Ефсун до дома й. Нуран използва момента, за да вдигне грозен скандал. Бахар защитава любимия си, но насаме го упреква. За да не му върне пръстена, Атеш признава най-после тежката си тайна. Ефсун разказва на всички защо Арда и баща му са се скарали.

При Нуран и Иляс пристига млада жена, която търси Юсуф. Атеш най-после разбира с помощта на Бахар, че не Мехмет Емир е поръчал убийството на баща му. Бахар разговаря с родния си баща, който не може да приеме, че семейството му е отговорно за гибелта на Тайфун и жена му. Готов е да разкрие всичко в полицията. Едибе го увещава да мълчи, но Ефсун подслушва всичко.

Гюлесер за малко да разкрие тайната на Нуран за размяната. Едибе поръчва да убият Хасан. Семейството на Мехмет напуска дома. Нуран не може без Ефсун и иска да се премести при тях. Кенан предава сина си. Нуран открива Едибе в безпомощно състояние. Убиват Хасан. Оставят съобщение на Едибе, която е в критично състояние.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...