loading...

сряда, 4 януари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Ана Летисия съблазнява Рамиро (05-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Сантяго признава на Ана Лусия, че е открил, че е влюбен в съпругата си и я моли за прошка. Ана Лусия смята, че и тя има вина, защото е била наясно с какво може да се сблъска и какво може да се случи, когато Сантяго открие миналия си живот. Сантяго я уверява, че нея също я обича и не иска да я изгуби. Ана Лусия му поставя ултиматум и му казва, че има само две опции: да се събере със съпругата си и да забрави за Ана Лусия, или да помоли съпругата си за развод и да започне нов живота с нея.

Ана Летисия се опитва да съблазни Рамиро и го предизвиква, като се съблича пред него. Рамиро се приближава и отбелязва, че му харесва това, което вижда, защото много прилича на сестра си Ана Лаура. Но след като осъзнава колко са различни, я отблъсква. Моли я да се облече и да си върви.

Ана Летисия го предупреждава, че за момента ще го остави на мира, но го моли да си помисли за любовта им и за изгубеното време, което могат да прекарат заедно. Рамиро я хваща за ръката и не ѝ позволява да излезе, защото вярва, че отвън е Сантяго с Ана Лусия. Той започва да я целува, за да я задържи известно време. В този миг пристига Ана Лаура и Рамиро става много нервен. Предупреждава Ана Летисия да не споменава нищо, иначе ще съжалява.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...