loading...

сряда, 4 януари 2017 г.

Утре в "Не ме оставяй": Сбогуването (05-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Приятелството приключва, когато се намеси недоверието. Алфонсо изгубва уважението си и контрола си след като научава за лъжите и предателството на най-добрия му приятел.

Паулина започва да кърви и това може да означава, че бебето ѝ е в опасност. Разстроена, тя моли Камило за помощ и да я закара незабавно в болницата. Съвсем случайно, Одет се намира в чакалнята и така открива, че Паулина е бременна от Адриан.

Светът на Гонсало Мурат малко по малко се разпада. Семейството му, съпругата му и дори приятелите му започват да го изоставят. След караницата с Алфонсо, двамата решават да продължат като съдружници, въпреки края на приятелството им. Това е голяма възможност за Леонел, който се завръща в играта като дясната ръка на Гонсало.

Служите на социални грижи пристигат в дома на семейство Мурат и търсят Маурисио. След като са научили за проблемите между Инес и Гонсало, попечителството им е отнето заради нестабилната семейна среда, в която живее малкия. Дали ще успеят да им попречат да не отведат Мау?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...