loading...

сряда, 4 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Килияни е шокирана, виждайки ранената Нимболи (05-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Ананди казва на Чакор, че ако майка й изпадне в шок, ще се оправи. Скоро след това всички се натъкват на висящата от една сграда Чакор. Нимболи се опитва да я спаси, но пада, след като приятелят на Акирадж срязва въжетата, на които се крепи. 

По-късно Чакор е щастлива, че състоянието на майка й се подобрява и благодари на Бог. В същото време Ананди разкрива на Чакор коя е истинската майка на Нимболи, момичето няма търпение да сподели на приятелката си. Чану е на път да се измъкне от плена и избяга от Сома, Тамаша и Съни. 

По-късно Чакор обяснява на Нимболи, че всички майки са добри жени и не бива да съди своята прибързано, но не разкрива истината. Калияни успокоява Диса, като казва, че Нимболи е отишла с Ананди, и я моли да си почине. Лелята и чичото на Пушкар виждат Камли и Балка да се карат. Камли ги пита защо са пристигнали така ненадейно. От друга страна Балка предупреждава роднините на Пушкар, казвайки им да стоят настрана от Камли, и разказва как съпругът й е попаднал в затвора заради дъщеря си. 

Най-сетне Ананди обяснява на Нимболи, че е нейна майка, но това се оказва само плод на въображението й. Няколко мъже пребиват Пушкар, но бягат при вида на минаващи селяни. Междувременно Калияни е шокирана, виждайки ранената Нимболи. Диса задава въпроси. От друга страна Пушкар разказва на Камли за нападението, а тя се чуди кой би могъл да стои зад него. В същото време Нимболи казва на Диса, че иска да открие истинската си майка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...