loading...

неделя, 8 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Гюлсерен и Джихан се сдобряват (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

След приятната вечер, която прекарва заедно със Зейнеп и дъщеря ѝ, Озан си тръгва щастлив. Любопитната съседка го наблюдава от прозореца.

Йълдъръм съветва Джихан да не притиска Гюлсерен по отношение на работата. Адвокатът казва, че може би тя се чувства зле, защото още не може да свикне с мисълта, че ще става съпруга на най-богатият човек в Турция.

Джандан отново кани бившия си съпруг да прекарат нощта заедно.

Джихан започва да ревнува любимата си от Йозкан. Не може да приеме, че Гюлсерен е вечеряла с бившия си съпруг и Джансу.

Йозкан споделя с Енгин, че иска да се събере с Гюлсерен. Енгин оспорва желанието на приятеля си.

Йълдъръм моли приятеля си да прояви разбиране, защото и той се грижи за Дилара. Джихан се ядосва и се оправдава, че отношенията между Гюлсерен и Йозкан не може да се сравняват с тези между него и Дилара.

Кериман отново изнудва Рахми за пари. Дори го моли да ѝ смени метлата. Старецът е ядосан, заради неуспеха си с Харун. Рахми е притеснен, че пистолетът на Джихан е останал у неговия враг.

Йозкан се напива и продължава да си мечтае за Гюлсерен.

Джихан отива у любимата си, но тя е на вечеря с Дерия. Звъни ѝ по телефона, но Гюлсерен не вдига. Йозкан също отива пиян и вика под прозореца на бившата си жена. Джихан му казва да не вика, защото Гюлсерен я няма. Йозкан посяга на съперника си, но Джихан му предлага да го откара до дома му.

Гюлсерен споделя с Дерия, че има намерение да замине от Истанбул. Приятелката ѝ предлага да обмисли добре своето решение.

Йълдъръм отива при адвокатката. Тя отново се хвърля в обятията му.

Джихан се прибира и вижда, че Хазал е заспала на дивана. Той я изпраща да си легне. Джансу му се обажда и му съобщава, че с Дениз са се сдобрили. Хазал чува разговора им и се ядосва.

Харун търси съвет от неговия приятел кръчмаря. Заявява, че без Дилара е половин човек.

Дилара си спомня прекрасните моменти, които е преживяла с Харун.

Джандан отива да свърши услуга на свой клиент. 

Хазал е приготвила закуска на баща си. Докато двамата се хранят, тя иска разрешение да излезе с приятели. Джихан не я пуска. Казва ѝ, че първо тя трябва да спечели доверието му и тогава ще паднат всички забрани.

Дилара съобщава на децата си, че заминава за Лондон по работа.

Хазал излиза училище. Вижда новия си охранител и го пита дали може да разчита на неговата помощ. Той се съгласява.

Кериман се опитва да разбере къде е пил брат й. Йозкан не си спомня нищо. Тя му разказва, че Джихан го е довел вкъщи. Двамата отново се скарват за това, че тя продължава да работи. Кериман успява да убеди брат си, че е необходимо да ходи на работа, защото заплащането е високо.

Гюлсерен съобщава на работодателката си, че напуска работа. Чийдем я пита кога е сватбата. Гюлсерен й съобщава, че иска да замине от Истанбул. Чийдем й казва, че ще й липсва.

Харун пита дали са намерили Джандан. Хората му вече са открили сградата.

Чийдем се обажда на Харун и му казва, че Гюлсерен си тръгва. Започва да го разпитва защо толкова се интересува от Гюлсерен. Тя чува разговора. Ядосва се, че са я излъгали. Чийдем я моли да й прости, но тя си тръгва от офиса.

Йълдъръм носи документи от които става ясно, че Хаял е психичноболна. Джихан научава, че Харун и сестра му са скрили тези неща от него.

Гюлсерен разпитва Джихан за Харун. Тя го предупреждава да внимава. Разказва му, че Чийдем е близка на Харун. Джихан се отчайва като чува, че двамата с Гюлсерен са се разделили.

Харун звъни на Дилара, но тя не приема разговора и изключва телефона си. Пише й съобщение, но не го изпраща.

Джихан успокоява любимата си. Разказва ѝ, че Дилара е имала връзка с Харун. Успокоява любимата си, че не са се разделили. Просто е трябвало да помогне на бившата си жена. Гюлсерен  отговаря, че е уплашена. Джихан я моли да не се разделят, а да се оженят. Казва ѝ, че заминава за Лондон по работа, но след като се върне ще ускорят сватбата..

Джандан урежда свой клиент да купи евтино земя в близост до магистрала.

Йозкан споделя с Енгин, че Кериман работи и получава висока заплата. Приятелят му се съмнява в истинността на това твърдение.

Когато наближава дома си, адвокатката вижда, че пред блока има човек на Харун. Обажда се на Йълдъръм.

Приятелките на Дилара четат в пресата за делото срещу Алпер. Тя не може да повярва.

Джихан и Дилара се срещат на летището.

Йълдъръм мести бившата си жена в нова квартира. Адвокатът се обвинява, че са я открили благодарение на него.

Гюлсерен споделя с Дерия, че с Джихан са се сдобрили.

В клиниката Дилара и Джихан чакат да дойде гинеколога, за да направи операцията. Тя е много притеснена. Иска да ѝ направят операцията с пълна упойка...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...