loading...

понеделник, 9 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи остава инвалид след операцията (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи си представя, че Акаш е при нея. Тя е щастлива и иска да стане и да го прегърне, но не може да движи краката си. Тя се опитва, но не се получава. Най-накрая пада от леглото. Екадеши идва при Акаш и му казва, че е съгласна с Дамини и иска от него да забрави Митхи. Бог е против тяхната връзка. Тя добавя, че е взела решение и иска да го ожени за друга. 

Митхи вика Акаш. Останалите я чуват и се притесняват. Докторът влиза и с помощта на медицински сестри я повдигат. Той я пита какво се е случило. Митхи изплашено пита на свой ред защо не може да помръдне краката си. Докторът повдига крака ѝ, но той пада на леглото. Той пита дали Митхи чувства нещо. Тя започва да плаче. Казва, че не чувства краката си. Дамини е притеснена. Докторът излиза и казва, че има лоши новини. Куршумът е засегнал гръбначния стълб на Митхи и тя е парализирана от кръста надолу. Всички го молят да направи нещо. Ако са нужни специалисти. Докторът им отговаря, че ще направи всичко, което може да бъде направено в този случай. Добавя, че останалото е в ръцете на Бог. 

Митхи плаче. Тя се опитва да помръдне краката си, но не успява. Тя се чуди как ще живее сега. Вишну се опива да се обади на Акаш, но той затваря. Мукта му казва, че щoм Дамини му е казала да не се доближава до Митхи, той няма да дойде. Вишну ѝ отговаря, че Митхи има нужда от Акаш. Той решава да отиде и да го доведе. 

Джоги влиза при Митхи. Тя се притеснява за баба си, но Джоги ѝ казва, че не знае колко силна е Дамини. Той добавя, че са с нея и ще ѝ помогнат да ходи отново. Митхи отрича. Тя казва, че докторът ѝ е казал... Джоги я успокоява. Той ѝ казва, че ще ходи отново...Ще намери най-добрите специалисти. Той уверява Митхи, че ще бъде до нея и всичко ще се оправи.

1 коментар:

  1. да и в крайна сметка после митхи се оправя и прохожда

    ОтговорИзтриване

loading...