loading...

понеделник, 9 януари 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Сунайна излиза от тялото на Симар (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:30 до 22:30 часа по Diema Family.

Сунайна моли Симар да ѝ помогне, за да напусне този свят. Симар се съгласява и ѝ казва, че така ще бъде заедно със Санджу и Викрант. По-късно Симар се среща с Роли и Сидхант в храма. Роли ѝ признава, че тя и Сидхант имат пръст в инцидента. Симар я пита как е могла да го направи. В това време Викрант и Санджу се показват и Викрант казва на Симар, че той също е участвал в плана на Роли. Санджу прегръща Симар. Роли моли Симар да им помогне и тя се съгласява. Роли ѝ разказва как са излъгали Сунайна, че Викрант и Санджу са починали. 

Сидхант казва на Симар, че инспекторът от полицията им е помогнал. Четиримата се молят на богинята, за да успеят да прогонят Сунайна. На сутринта Мано казва на другите, че е несправедливо Картик да лежи в затвора, а Викрант и Санджу да са мъртви. Роли казва на Нирмала, че ще отиде със Сидхант при сестра си. Пари започва да прави забележка на Роли, че прекалява. Нирмала ѝ нарежда да престане и казва на Роли и Сидхант да тръгват. 

Роли и Сидхант се срещат със Симар пред храма, за да изпълнят ритуала за прогонване. Сунайна е готова и ритуалът започва. Викрант наблюдава отстрани. Санджу се заглежда по нещо и оставя баща си сам. Той тръгва след нея. Сунайна забелязва мъжа си и дъщеря си. Сунайна се ядосва и влиза в тялото на Симар. Тя пита Викрант защо я е излъгал. Викрант ѝ казва, че върши грях. Добавя, че е мъртва и не трябва на нарушава законите. Сунайна заплашва Роли, че ще убие Симар. Роли я заплашва, че ще излее свещената вода в огъня, а Сунайна започва да се смее и тръгва на някъде. 

Сунайна отива на мястото на катастрофата и заплашва, че ще скочи. Роли, Сидхант и Викрант я молят да не го прави. Санджана моли Сунайна да остане и я прегръща. Роли казва на Сидхант да отиде до свещеника. Роли пада на колене и моли Сунайна да не наранява сестра ѝ. В това време Викрант слага синдур на челото ѝ. Сунайна излиза от тялото на Симар и казва на Роли, че това е нейното отмъщение. В това време Прем и Сураби идват.

Източник: Ритъмът на мечтите - Sasural Simar Ka/Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...