loading...

понеделник, 9 януари 2017 г.

Утре в "Не ме оставяй": Нова възможност (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Хулиета е много изненадана, когато научава, че всички са я лъгали, в това число и Одет. Това чувство за предателство отново влошава психичното ѝ състояние и тя губи контрол.

След си дават нова възможност, Паулина и Камило се опитват да съживят онази любов, която ги е събрала един ден. Като специален символ, Камило ѝ подарява годежен пръстен с надеждата скоро Пау отново да го обикне.

Гонсало побеснява като научава, че Камило е провалил плановете за сватба и осиновяване на Мау. Сега семейство Фонсека са против него и Гонсало ги вижда като заплаха.

Адриан не губи и минути от времето си в Испания. Сприятеляването му с Триана не допада много на Одет, която е отчаяна, защото всеки път, когато се опитва да се сближи с него, той я отблъсква.

Накрая, Гонсало се предава на капризите на Моника и планира да ѝ предложи брак. Със съучастието на синовете ѝ Алан и Рене, замисля начин как да я изненада...

Дали чувствата на Гонсало са се променили или това е поредния му зъл план?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...