loading...

понеделник, 9 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Ананди е разстроена (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Диса прикрива Балка и Кундан. Казва, че шалът ѝ се е омотал около врата. Освобождават Кундан. По-късно Нимболи е категорична, че ще играе карате, въпреки съпротивата на Диса. Казва ѝ, че си представя майка си точно като Ананди. Диса е шокирана. Очите ѝ се насълзяват. Разбира, че възможно най-скоро трябва да накара Нимболи да намрази Ананди. Среща една жена, която има отчайваща нужда от пари в болницата.

Балка настройва Кундан срещу Камли. Момичето се прибира и е изненадано да види брат си. Държи му сметка, че е влязъл, но той смята това за своя дом. Камли му казва, че Урми не се е чувствала добре. Кундан не се интересува, въпреки че тя носи неговото дете.

Междувременно, Ананди е много разстроена. Споделя с Нимболи, че момиченцето ѝ и липсва. Нимболи я успокоява, че скоро ще се открият. Диса носи всичко, което притежава в болницата. Непознатата ще се преструва на рождената майка на Нимболи.

Кундан обмисля как да използва Пушкар в своя полза. Диса се прибира и обещава да срещне Нимболи с майка ѝ, ако не казва нищо никому.

На сутринта Нимболи е повече от развълнувана. С Диса лъжат останалите, че отиват до храма. Нимболи е сигурна, че майка ѝ ще е много щастлива, щом разбере, че е оцеляла. Кундан унижава Пушкар пред приятелите си заедно с Балка. Камли се появява и го извежда. Диса моли жената да излязат от храма, понеже не е редно да вършат грях пред очите на боговете.

Източник: Малката булка/ Balika Vadhu

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...