loading...

понеделник, 9 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Бахар отива при Атеш (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

В университета Бахар среща Онур, неин съученик, когото не е виждала от дълго време. Сакине съобщава на племенницата си, че е разговаряла с Нериман. Съседката им е поискала ръката на Сечил за сина си. Сечил отказва да се омъжи.

Нуран подканя Иляс да телефонира на Атеш. Трябва да защитят честта на Ефсун и да принудят Атеш да се ожени за нея. Ефсун спира Иляс. Заявява му, че не желае да се намесва, защото не той е неин баща, а Мехмет. Ефсун осведомява родителите си, че нямат право да й говорят за чест, тъй като те самите са убийци. Настоява да й върнат кредитните карти.

Хасрет започва надомна работа като шивачка. Асъм споделя със Сакине, че освобождава квартирата си. Не иска да е близо до Сечил, за да не предизвиква гнева на Хюля. Сакине научава, че Хюля е запалила дома им.

Бахар отива при Атеш. Готова е да го изслуша. Атеш уверява Бахар, че не помни нищо от нощта, която е прекарал с Ефсун. Разочарована, Бахар си тръгва. Не желае повече да го вижда.

Фулия споделя с Хюля, че се страхува да не загуби Мехмет. Сакине порицава Сечил, че не е издала Хюля на полицията. Нуран информира Мехмет защо Ефсун е спряла сватбата на Бахар и Атеш. Моли го да защити честта на Ефсун.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

1 коментар:

  1. от три дни вече чета в инфото че бахар се среща с свой съученик пишете едно и също

    ОтговорИзтриване

loading...