loading...

вторник, 10 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун наема убиец, който да ликвидира Джихан (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Озан споделя със сестра си, че Дилара е отишла за нещо друго в Лондон, а не за почивка. Джансу коментира, че след като Джихан е казал, че с майка им нищо не се е случило, значи няма нужда от притеснение.

Хазал продължава да обработва новия охранител. Кара го да отвлече вниманието на Азми, за да може да излезе.

Харун вижда Дсжихан, че е при Дилара и побеснява от ревност. Тръгва да го следи. Усеща се и спира. Разстроен е. Продължава да обвинява Джихан, че му е отнел всичко. Кълне се, че ще го съсипе.

Озан отново е при Зейнеп. Дори се грижи за дъщеря й. Роднина на бившия ѝ съпруг се обажда, за да се види с дъщеря им. Зейнеп не смее да сподели това с Озан.

Йълдъръм се обажда на Джихан. Казва му, че новият бизнес е доходен, но трябва да изтеглят кредит от банките. Джандан подслушва разговора им.

Хазал и приятелките ѝ са в престижно заведение. Хазал ги кани в "Дарк Блу". Джихан ѝ звъни. Пита къде е. Казва ѝ, че след малко се прибира вкъщи. Хазал се паникьосва и веднага си тръгва. Прибира се и вижда, че двамата охранители са пред вратата. Обажда се на новия бодигард. Той отново се оправя с Азми. Хазал се прибира. Азми се усеща, че го баламосват.

Хазал влиза, но Джансу я посреща. Хазал се притеснява. Джансу я бъзика, че Джихан не я пуска да излиза и тя се измъква. Всички чакат Озан. Хазал е много притеснена, но атакува Джансу. Момичето вика на баща си, но успокоява Хазал, че няма да я издаде. Озан също идва. Джихан казва на децата си, че ще се женят с Гюлсерен. Синът му оспорва неговото решение и си тръгва.

Йозкан се прибира у тях. Кериман отново го посреща с мърморене. Кара брат си да поръча огромно количество храна.

Озан отива при дядо си. Озан съобщава на Рахми, че Джихан и Гюлсерен ще се женят. Старецът реагира остро. Казва, че няма да ходи на подписването.

Докато Йълдъръм се къпе, Джандан разучава всичко за сделката на Джихан с желязната мина. Преснима документите.

Джихан съобщава на Гюлсерен, че е съобщил на децата си. Казва ѝ, че Озан е бил против тази сватба.

Джансу отива при Дилара. Тя разпитва дъщеря си за връзката ѝ с Дениз.

Озан не иска да ходи на подписването, но кара дядо си да присъства. Рахми и Озан се напиват от мъка.

Джихан и Гюлсерен коментират всичко около подписването. Джихан настоява тя да е с булчинска рокля.

Джансу пита Дилара защо е плакала. Казва на дъщеря си, че никога не е била нейна подкрепа. Дилара се радва, че в този труден момент дъщеря ѝ е до нея. 

Харун отново търси Дилара, но няма връзка с нейния номер. Той е отчаян. Спи в колата си пред имението и чака.

Джихан моли Гюлсерен да отидат заедно на оглед за нова къща. Когато виждат имота, Гюлсерен не може да повярва, че това не е обикновен апартамент, а цял дворец, принадлежал на паша от Османската империя. Гюлсерен си мисли, че е много прекалено. Дерия ѝ казва, че тя заслужава такъв дом. Когато научава, че наема е 22 хил. долара, Гюлсерен отново е в шок.

Кериман се опитва да прекара Хаджер, но съседката иска още пари, за да шета и готви. Кериман я лъже, че работи за 150 лири. Хаджер пада до 20 лири допълнително заплащане.

Хазал отново се обажда на Джихан, за да разбере кога ще се прибере. После отива при приятелките. Джихан отива на делова вечеря, но докато търси ресторанта вижда Хазал в едно кафе. Звъни ѝ, но тя го лъже, че е вкъщи. Джихан наистина я прибира в дома си. Вдига ѝ скандал, заради лъжите. Чете ѝ морал, но тя се оправдава.

Дилара се обажда на баба си. Разбира, че е болна и веднага отива при нея. Щом излиза от имението, Харун я проследява.

Докато Гюлсерен и Джихан говорят идва куриер, който й доставя специален подарък.

Джандан отива в районния съд на дело.

Дилара пристига в дома на дойката си. Изпраща Бахтияр да търси лекар. Харун пристига след нея. Старицата е много зле. Дилара вика за помощ. Харун се отзовава. Дилара е шокирана.

Чаатай отвлича Джандан.

Харун откарва старицата в болница. Пред здравното заведение, той настоява да поговорят. Дилара не иска да го изслуша. Казва му, че обича Джихан. Иска да се върне при бившия си съпруг. Харун е в шок.

Харун науава, че хората му са заловили Джандан и тръгва към мястото, където я държат.

Дилара отива при Гюлсерен. Моли я да поговорят.

Харун решава да очисти Джихан. Наема убиец, на който дава неговия пистолет.

Джансу отива при Джихан. Той я вика да види къщата, където ще живеят с Гюлсерен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...