loading...

вторник, 10 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Нуран признава, че Ефсун е нейна истинска дъщеря (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

От страх да не загуби дъщеря си, Нуран казва, че Ефсун е нейна дъщеря пред семейство Атахан, но никой не иска да ѝ повярва. Ядосан, истинският баща на Бахар казва, че с майка ѝ са взели решение тя да живее с нея. Хасрет казва на ядосаната жена, че тя само е гледала дъщеря ѝ, но истинската майка е тя. Ефсун се ядосва и казва на биологичната си майка да си знае мястото и че тя не е неин родител, а Хасрет. 

Бейза и Едибе са там и слушат всичко. Прислужницата казва на стопанката си, че пред Ефсун тя е истински ангел. Злодейката отива в къщата на биологичните си родители и им казва да се върнат в истинския си дом и тръгва с мащехата си. 

Атеш вижда Бахар да говори с Онур. Той отива в университета и моли любимата си да говори с него. Казва ѝ, че тя може да се е отказала от него, но той никога няма да се откаже от нея и също така, че Ефсун е направила всичко, за да ги раздели. Без да казва нито дума, момичето си тръгва. Когато вижда в каква къща я води "майка ѝ", Ефсун остава много учудена. 

Нуран отива да сподели със Сакине какво е направила дъщеря ѝ. Иляс информира Бахар, че са напуснали пристройката. Онур откарва Бахар до Геленджик и разказва на Нуран и Иляс, че е преподавател в университета. 

Мехмет телефонира на Хасрет. Желае да чуе дъщеря си, но Ефсун отказва да разговаря с него. Иляс е притеснен, че скоро ще бъде без работа. Бахар успокоява баща си. Уверява го, че ще се справят. 

Сечил звъни на приятелката си и пита къде живеят, а Ефсун лъже, че са на много уютно място. Атеш започва работа в университета, за да е близо до Бахар. Ефсун го среща и му казва, че любимата му и Онур са много близки, но момчето отказва да ѝ повярва, защото знае, че Бахар не е такава.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

1 коментар:

loading...