loading...

вторник, 10 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Ананди и Кало са притеснени за Нимболи (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Жената в храма се представя за майката на Нимболи. Държи се грубо и казва, че за нея съществуват само синовете ѝ. Предупреждава Диса да не я търси повече. Нимболи е много разстроена и прегръща Диса. 

Кундан приближава Урми и се опитва да я прелъсти насила. Тя вика Камли, а Камли го заплашва с пръчка. Кара Урми да смени стаята си. 

В имението Ананди и Кало са много притеснени за Нимболи. Двете с Диса се прибират. Кало започва да държи сметка на Диса за това, че не е вдигнала. Нимболи се ядосва и казва, че няма да стои на място, където хокат единствената ѝ майка. Качва се да си събере багажа. Диса я убеждава, че ще си тръгнат, когато му дойде времето. Горда е с постъпката на Нимболи. Предупреждава я да си мълчи за срещата. 

Кундан се ядосва, защото майка му няма пари, за да му даде. През нощта Нимболи бълнува и вдига температура. Диса отива да ѝ направи чай. При нея слиза Ананди. през това време Нимболи решава да иде до храма, за да пита боговете защо са постъпили така с нея. Двете жени се връщат горе, а момичето го няма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...