loading...

сряда, 11 януари 2017 г.

Вие пожелахте: Силвия Наваро

Silvia Navarro

Жена, уверена в себе си, забавна, отдадена, търси непрекъснато да расте, щастлива майка, обичана от половинката си, обожавана от феновете актриса и бизнесдама.


Година след като стана майка, Силвия Наваро се завърна с доста могъща героиня като нея самата в "Кандидатката". Тя е една от най-обичаните актриси не само заради безспорния й талант, но и защото с героините й бързо можеш да се идентифицираш. Теленовелите й са доста успешни. Сред тях са "Моето сърце е твое", "Смела любов", "Когато се влюбиш", "Утре и завинаги", "Когато бъдеш моя", "Каталина и Себастиан".

От друга страна, е синът й Леон, плод на любовта й с бизнесмена и вицепрезидент на канал ESPN Латинска Америка Херардо Касанова. Връзката им започва през 2012, а през 2015 се ражда първото им дете.

- Какво помниш от детството си?
Помня, че участвах в реклама на Дувалин и помня, че ядох шоколад и си изцапах цялото лице, и че и други деца ме гледаха. Това помня.

- Как си сега? 
Много добре, сега животът ми се върти повече около семейството, върнах се и към професията си и тръгнах пак на училище.

- Винаги се връщаш в това училище. Какво учеше последно?
След 20г пак се върнах в училището, където започнах актьорското си обучение. Целта е да се освежа, да си отворя нови форми на работа за създаването на персонаж. Името на курса беше "Актьорът и персонажът, връзки и автономия". Беше много интересно.

- Какво преоткри за себе си в ролята си на майка?
Изненадох се от мислите ми за Леон, от моментите ми с него. Мисля, че всеки има големи страхове, но и големи мечти, още повече, когато има бебе. Никога не си представях да изживея всичко това и е благословия. Наслада, урок, мечта... Нещо, което не си си представял. Също ми даде шанс да оценя майка ми. 

- Как се промени животът ти с Леон?
Промени се всичко, вече не спя, свърши се (смее се). Сложих повече ред в живота си, станах по-облекчена и по-силна пред някои неща. Истината е, че Леон е невероятен, всеки ден се влюбвам повече в бебчето си. 

- Как балансираш между работата и семейството си?
Имам късмета да разчитам на хора, които ми помагат да се организирам навреме. Възхищавам се много на самотните майки и бащи, но харесвам екипите. Днес работя благодарение на семейството си. Херардо е отличен баща, основна част от моята стабилност.

- Рехина Барсера, героинята ти в "Кандидатката", е всичко, което си искала - жена, отдадената на семейството и политическата си кариера...
Рехина е типичен пример за днешните жени, отдадена на всичките си дейности в дома, на работа, с приятелите, поне много жени искат да са такива. 

- Какво ти хареса в "Кандидатката"?
Влюбих се в първите четири епизода, защото Телевиса продължава с мелодрамите, но искаше промяна. Хареса ми езикът на теленовелата, както и че Жизел Гонсалес е продуцентката. Откакто влезнах в Телевиса, исках да работя с нея, но все не се получаваше. Сега да! Има много неща, които искам да знам, преди да приема проект - как се развива драматичната нишка и накъде върви героинята ми. Винаги се интересувам от това. Но тъй като ставаше дума за Жизел, й се доверих.

- Там жената се бори еднакво с мъжа. Какво мислиш по темата?
Ролята на жените в политиката е все по-добра, дава ни повече шансове. Това е мелодрама и ще разкажем история, която да се хареса на зрителите. Темата е доста актуална, езикът е близък но и дълбоко различен.

- Отново играеш с Виктор Гонсалес...
Щастлива съм, че си партнирам с него. Той е отличен колега, красив човек, отворен за работа и към екипа. Беше страхотна изненада да играем пак (след "Съмнението" през 2002 за Ацтека).

- Какво си спомняш от "Моето сърце е твое"?
Децата ми, които все още са част от живота ми. Мисля, че благодарение на тях имам син. Спомням си най-много, когато им казвах, че трябва да играя пол денс и ги каних, а те отговаряха: "Неееее". Те бяха на по пет, седем и осем години, нямаше защо да имат задръжки към това. Те почнаха да практикуват с мен и момчетата станаха акробати. Промених им нагласата към това. С Хорхе Салинас любопитното е, че сега момченцето му се казва като моето - Леон. Те имат близнаци Максима и Леон. Забременяхме по едно и също време. Биологичният ни часовник се обади и сега имаме двама Леоновци (смее се).

- Група или музика, която не можеш да си изкараш от главата?
Музика за бебета.

- Вярно ли е, че мислите за друго бебе?
Кога (смее се)? Ами не, слухове са това.

2 коментара:

  1. Mnogo mi e interesno poneje Dani Romo sushto beshe za kradko v telenovelata Moeto surce e tvoe v kakvi otnosheniq sa bili i sa Dani i Silvia mnogo shte sam blagodarna ako polucha otgovor

    ОтговорИзтриване

loading...