loading...

сряда, 11 януари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Иняки се конфронтира с Ана Летисия (12-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Иняки пита Ана Летисия защо го е вързала, когато я е поканил за вечеря. На свой ред, тя го пита къде е паспорта ѝ и упреква Иняки, че е ровил из вещите ѝ. Ана Летисия настоява никога повече да не докосва нещата ѝ. Иняки иска да му обясни защо е пътувала до Коста Параисо в деня, в който е умряла Дженифър.

Ана Летисия му заявява, че няма за какво да му дава обяснения. Иняки се чуди какво ли ще помисли чичо ѝ Мариано, ако научи за това. Тя го моли да не му казва нищо, защото няма нищо общо със смъртта на Дженифър. Обяснява, че е пътувала по лични дела и не вижда защо трябва да дава обяснения на чичо си Мариано.

Сантяго пристига в пансиона на Доня Ремедиос и заварва Соледад там. Тя го нарича Сантяго, а той я моли да го нарича с името, с което го познава – Марсело. Ана Лусия пристига с Ремедиос и Сантяго ѝ казва, че не е там, за да се види с нея, а с майка ѝ.

Ана Лусия не разбира за какво иска да говори Сантяго със Соледад и настоява майка ѝ да не приема да говори с него, ако тя не присъства.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...