loading...

сряда, 11 януари 2017 г.

Утре в "Не ме оставяй": Денят на сватбата (12-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Изгуби я завинаги, Адриан... Инес изяснява на Адриан, че дъщеря ѝ вече е омъжена жена. При тази новина, той решава да забрави Паулина завинаги.

Адриан заявява на Одет, че между двамата никога не е съществувала връзка, а след като е научил какво е направила, той не е сигурен на кого да вярва. Въпреки че му се обяснява в любов, Одет няма друг изход, освен да се откаже от играта и да си понесе последствията.

Гонсало моли да бъде изслушан от семейството му. Той загърбва егото си и моли за прошка за всичко, което е извършил. Видно е колко се разкайва. Така той се сдобрява с Паулина и урежда развода с Инес.

Най-накрая, денят на сватбата на Нурия настъпва. Като нея, Леонел е облагодетелстван от този годеж. По време на празненството, миналото на Леонел излиза светло и майка му се появява отново в живота му.

Въпреки щастието, което изпитва, Гонсало забелязва колко удобно се чувства Инес в компанията на Гастон. Това събужда неговата ревност...

Дали Гонсало е способен да приеме бившата му съпруга да бъде щастлива с друг мъж?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...