loading...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Нимболи е зле (12-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Цяла нощ Ананди, Диса и Ганга се опитват да смъкнат температурата на Нимболи. Шивам се сърди, че майка му не е до него. Кундан намира начин да влезе под кожата на бодигардовете на Камли. 

На сутринта Нимболи е по-добре. Доктор Анант се погрижва за нея. Чичото на Пушкар решава да използва Балка, за да се добере до племенника си. Доктор Анант споделя с Ананди, че е чул Нимболи да бълнува нещо за лошото държание на майка си. Мисли, че Диса е намислила нещо. Ананди е шокирана. 

Кундан напива бодигардовете на Камли. Започва да се подиграва с Пушкар. Камли се появява гневна, а Кундан иска да я зашлеви. Пушкар обаче го спира. Казва му, че никой не може да посяга на неговата Камли. Кундан и Балка са шокирани. 

На сутринта Нимболи е изненадана, че Ананди е прекарала цялата нощ до нея. Чичото на Пушкар праща свой човек при Балка. Казва ѝ, че е измислил как да прати двамата до Санчоди. Нимболи се извинява на Кало. Камли получава обаждане, че някой е нахлул в дома в Санчоди. Веднага тръгват натам. 

По-късно докато Камли е заета да разглежда имуществото, Пушкар изчезва. Тя изпада в паника. Навън го нападат и той изпада в несвяст. Събужда се, а чичо му стои пред него. Обяснява му, че го е спасил от похитителите му и му дава ладу. Камли се появява и обвинява чичото, че му е сложил отрова в ладуто. Тръгват си. Чичто е бесен, че планът му се е провалил.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...