loading...

сряда, 11 януари 2017 г.

bTV маха турските сериали от праймтайма си?


Богат българин се преселва във вечните ловни полета и остава огромно наследство за разпределяне. Наследниците му са готови да грабнат бонусите си, но има уловка. Всеки трябва да изпълни определена мисия, за да се добере до своя дял от наследството.

Нормално е в такава обстановка да се развихрят поредица от интриги и драматично-комедийни ситуации, които би трябвало да задържат вниманието на зрителите за поне една година напред. Това е идеята на Би Ти Ви, която се зае с реализацията на амбициозния проект.

Вече са снимани първите тридесетина епизода на сериала, който трябваше да е основният коз в програмната схема на частната телевизия. На него залагаше и бившият вече изпълнителен директор Павел Станчев, който отдавна има идея да свали от трона турските сапунки, заменяйки ги с родна продукция. Сериалът с работно заглавие „Скъпи наследници“ по план трябва да стартира през март и да върви всяка вечер в праймтайма.

Не е съвсем ясно дали смяната по върховете на властта в Би Ти Ви няма да наложи и промяна в програмната схема. Дошлият на мястото на Павел Станчев изпълнителен директор все още се ориентира в обстановката, но скоро ще трябва да взима важни решения. Австриецът Флориан Скала съвсем нормално ще наложи своята визия за развитието на подопечната му телевизия. Може и да се окаже по-голям фен на турските сериали от предшественика си да сложи прът в колелата на идеята да се дава приоритет на родните тв поредици.

В момента всички продуценти в Би Ти Ви очакват с огромно нетърпение новите заповеди. Нито един риалити формат или сериал не може да се смята за бетониран в програмната схема. Това се отнася и за „Скъпи наследници“, в който са ангажирани доста популярни артисти. В една от главните роли ще играе Цветана Манева, която за последно се подвизаваше в ролята на майката на Иво Андонов в сериала „Под прикритие“.

Ангажиран с производството на новия сериал е продуцентът Михаил Менкаджиев, който продуцираше и първия български подобен проект – „Забранена любов“.

Източник: Хай Клуб

27 коментара:

 1. Още един тъп български сериал

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Как разба че е тъп като той все още не пуснат в ефир

   Изтриване
  2. Много харесвам,обожавам българските филми!И съвремените са страхотни!��

   Изтриване
  3. Още един тъп коментар на тъп ТВ зрител в Интернет, г-жо/г-це Цанева! Ще ви бъдем благодарни да ни ги спестявате в бъдеще. :)

   Изтриване
  4. Не съм гледала хубав Български филм.Смешна работа.

   Изтриване
 2. Най-тъпите български филми.
  Нека си има и български филми, но да не спират турските..

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Глупости че кой реже клона на който седи? Ако спрат турските сериали които им правят рейтинга в праймтайма, трябва да са луди, а и нали правят проучване. Докога ще се заблуждаваме, че имаме кино.Абсолютно ялови напъни да се създаде нещо смислено. Та сегашните ни "звезди са толкова,амо толкова зле,толкова са некадърни и статични на екрана, че ако го осъзнаят ще се гръмнат. Надявам се новия собственик да може да мисли, и да бъде реалист.

   Изтриване
  2. Турските сериали са харесвани, защото разглеждат сюжети от реалния живот, понякокога са малко разтегнати но им го прощавамеАртистите им играят превъзходно,пресъздават роли прекрасно!
   Нашите артисти играят изкуствено, дървено , крещят не са естествени Става въпрос за сегашните артисти младите.Купират чуждите артисти /американски и др./
   които не харесвам

   Изтриване
 3. аз пък мисля че Павел Станчев го е замислел правилно ако не дадем път на българското кино никой път няма да се развием като другите държави трябва да си дадем шанс .как мислите че турците са развили киното си, кой мислеше преди години че турците имат кино никой, а сега къде са те светлини години преди нас и се конкурират със другите държави, които също са много напред от нас .от къде трябва да се почне да се развива все пак от някъде .не може да казваме като нямаме не трябва да подкрепяме родни продукции ако се появяват трябва всичко наше да отречем и да се кланяме на чуждо .не казвам че чуждите продукции са лоши ,но ние трябва да искаме и ние също да сме там при другите .как мислите в другите държави не си подкрепят тяхното .ако погледнете турските телевизии ще видите само тяхна продукция а не чужда, или в Америка същото там телевизиите правят и излъчват тяхна си продукция .има ли в тези държави толкова чужда продукция от колкото тяхна. ако има кажете ми .че нещо не я виждам .

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Това не значи че ще гледаме нашите филми когато не са на ниво, а те почти всички не са гледаеми

   Изтриване
  2. Не става въпрос, че не подкрепяме българското кино, само че школата е, меко казано, скапана. Както някой беше написал - нашите актьори играят сякаш в театър, а не пред камера, адски са изкуствени, няма искра, няма го онова вълнение в теб като ги гледаш. Нито можеш да се разплачеш, нито да се разсмееш. Липсва им много!
   Вземи за пример "Дом за нашите деца" - превъзходен е! Игра, химия между актьорите, изказ, вълнение. Вземи "Стъклен дом" - жив театър. Подкрепям българското кино и българските продукции, но школата на актьорите е на адски ниско ниво.

   Изтриване
 4. Подкрепям последния коментар

  ОтговорИзтриване
 5. Дано е вярно! Да махат турските боклуци!!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Стига сте подлъгвали хората с неофициална информация! От доста време се говори, че ще ги махат и така и не става. Най-вероятно новия български сериал ще си го излъчват само няколко дни от седмицата, а може и през почивните дни да решат да го пуснат!

  ОтговорИзтриване
 7. Дано да ги спрат,но за жалост това си го говорят от 2013 насам.Турските може да ги преместят по bTV Lady.

  ОтговорИзтриване
 8. По безсмислени сериали от турските няма,българските са много по качествени и ако не се усетят скоро да ги махнат не само Нова ще ги бие по рейтинг а и други телевизии преди тези турски сапунки имаха най добрия рейтинг а след тях определено вече не са монополист

  ОтговорИзтриване
 9. Само някакви заблудени и ревливи леки ги гледат а множество даже не се хаби и да ги коментира

  ОтговорИзтриване
 10. В българските сериали ме дразни статичната игра на актьорите иначе сюжетите не са лоши. Бих искала да ги подкрепя но заради това че не ме грабват не ги предпочитам. Да си променят стила на игра артистите е наложително.

  ОтговорИзтриване
 11. Да ги спират тези турски бози,вече почти цяла българия ги неще а те още ги излъчват

  ОтговорИзтриване
 12. Турските сериали може и да са сапунки,но артистите им са ниво,което нашите статисти не могат да достигнат!Мисля,че за всички има място на екрана,а гледаемоста им ще покаже зрителя!

  ОтговорИзтриване
 13. Какво ударно начало на 2017-та година! Български сериали вместо турски. Давайте, бТВ! Нямам търпение да видя български сериали в праймтайма на българска телевизия, колкото и да е депресиращо това за едни недоволни лелки, живеещи в 14-ти век. За всички недоволни има преведени турски сериали в Интернет! Няма да се мъчите с реклами, няма да мъчите и хората с ум и изискан вкус. За много години, братя и сестри! Пожелавам си все повече българска продукция в праймтайма и да забравим имената на турските сериали.

  ОтговорИзтриване
 14. То от рейтинга се вижда какво предпочитат зрителите. Другото е фалшив патриотизъм.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Откраднат живот има 700 000 зрители,туркофил такъв

   Изтриване
 15. Филмите не са лоши, но озвучаването е под всяка критика.

  ОтговорИзтриване
 16. Как очаквате актьорите ни да са на ниво като няма родни продукции в които да участват

  ОтговорИзтриване
 17. Да пускат още бг сериали,а турските да ги спрат

  ОтговорИзтриване
 18. Откраднат живот е най добрият бг Сериал

  ОтговорИзтриване

loading...