loading...

сряда, 11 януари 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Прем иска развод от Симар (12-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:30 до 22:30 часа по Diema Family.

Викрант е повикал лекар, за да прегледа Симар. Докторката казва на Викрант, че Симар е преуморена и ще ѝ предпише лекарства. След това докторката си тръгва. Роли се обажда на Викрант, за да разбере как е сестра ѝ. Той ѝ казва, че сега са я прегледали. В това време Симар го пипа по рамото и започва да се държи странно. Тя започва да обикаля из цялата къща, а Роли се чуди какво става. Тя моли Сидхант да отидат при Симар и те тръгват.

Прем е в стаята си и си припомня последните няколко дни. Чуди се как да повярва на думите на Роли. Сураби идва, но Прем ѝ обръща гръб. Моли я да го остави сам. Сураби се разплаква и си тръгва.

Нирмала, Мано и Суджата обсъждат думите на Роли. Те се чудят дали са истина. Пари ги подслушва. Симар отива в хола и крещи, че Сунайна ще дойде. Викрант я моли да се успокои. Симар затваря прозорците. В този момент Роли и Сидхант идват. Симар прегръща сестра си и и казва, че Сунайна ще дойде. Роли я успокоява, че нея вече я няма.

Пари отива при Сураби и я пита какво ѝ е. Сураби я прегръща и ѝ казва, че Прем ще я зареже. Пари ѝ казва, че няма да го позволи. Пари отива при Прем и го пита какво прави. Казва му, че сега Сураби е негова съпруга, към която има задължения. Добавя, че Симар е лъжкиня, която е съсипала семейството им.

По-късно Симар вече е по-спокойна и казва на Роли, че трябва да говори с Прем. В това време на вратата се позвънява. Викрант отива да отвори и вижда един мъж на прага. Той се представя за асистент на адвоката на Прем и казва, че търси Симар. Симар отива до вратата и мъжа ѝ дава една папка. Той казва, че Прем иска развод. Всички са шокирани. Симар за миг загубва равновесие, а след това отива в стаята си. Сидхант казва на Роли, че трябва да говорят с Прем. Роли моли Викрант да се грижи за сестра ѝ.

Симар влиза в стаята си и си спомня моменти с Прем. В същото време Прем мисли за Симар. В този момент Роли влиза в стаята и пита зет си какво означават тези документи. Тя го пита защо го прави, при положение, че обича Симар. Прем седи и мълчи, но накрая излиза от стаята.

Роли гони Прем до хола и Сидхант го спира. Те се опитват да го откажат от развода. Цялото семейство идват и се чудят какво става. Пари идва и казва, че Прем е поискал развод от Симар. Роли казва, че това е грешка. Сураби се усмихва на сестра си. Сидхант успокоява Роли, а Прем излиза навън. По-късно Симар решава да звънне на Прем. Прем вижда, че Симар го търси, но не вдига.

Източник: Ритъмът на мечтите - Sasural Simar Ka/Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...