loading...

сряда, 11 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун се връща в имението на Мехмет Емир (12-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Ефсун не е доволна от работата на доведената ѝ майка. Не иска да живее в мизерия, както преди. Казва ѝ, че не иска да шие цял живот мъниста, да протече така живота ѝ, че мястото където живее сега Хасрет ѝ напомня на Геленджик. Това много разстройва жената.

Бахар не иска да вижда Атеш и споделя с приятеля си, че иска да се премести в програма "закон на бизнеса", но момчето ѝ казва, че за тази позиция трябва да плати още, а това не ѝ е по силите и по-добре да се откаже. Онур вижда, че тя е напрегната и я кани да излезе с приятелите му, за да се разсее малко.

Ефсун не ѝ харесва новият начин на живот и отива в имението да говори с Мехмет Емир. Готова е на всичко, за да се върне към стария си начин на живот - богаташкия. Но плановете ѝ не се осъществяват и тя казва на баща си, че щом не я иска няма да я види повече. Мехмет звъни на Хасрет и я пита дали дъщеря му се е държала грубо с нея. Тя му казва, че момичето е свикнало да живее с него и е по-добре да се върне обратно при баща си. Ефсун си събира багажа, а Хюля не изпуска момент да я подразни. Мехмет я оставя да живее в имението, а леля ѝ не остава много доволна от решението му. След като плана ѝ се осъществява, Ефсун разказва на баща си за бедния живот, който живее доведената ѝ майка. След като излизат заварват, че Фулия ги подслушва.

Бахар отново започва работа в сладкарница, за да може да помага на семейството си също така и на самата себе си. Онур отново отива на гости при семейството на Бахар, за да я вземе да излязат.

Връзката между Мехмет и Фулия започва бавно да се разпада. Докато Онур, Бахар и приятелите им са в ресторанта, Атеш също отива. Като го вижда, Бахар моли приятеля си да я изпрати и си отива.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...