loading...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Нимболи припада (13-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Нимболи се съгласява да иде само за една седмица на училище, за да види как е. Анант ѝ подарява голям плюшен мечок в замяна. Диса никак не е доволна. Пушкар намира още едно ладу в джоба си и го изяжда. 

Нимболи е готова за училище. Преди да тръгне обаче иска да вземе благословия от Диса, но припада. После се съвзема бързо, но не я пускат да отиде на училище. Момичето споделя с Диса, че се е престорила. Диса ѝ казва, че е постъпила правилно. 

Пушкар започва да се задушава. Камли го води в болницата. Прочистват му стомаха и се прибира у дома. Признава си, че е изял ладуто от чичо си. Анант казва на Ананди, че ако не се оправи до сутринта, ще трябва да взима горчиви лекарства. Камли се чувства влюбена в Пушкар. Акираш иска от сина си да отмъсти на Ананди и Нимболи. 

В магазина Диса, Ананди и Нимболи се засичат с "фалшивата майка". Тя обаче се вижда само с Диса и успява да се измъкне. На връщане Ананди остава Диса и Нимболи в храма, за да свърши нещо набързо. На следващия ден е време за училище. Диса сменя храната на децата и Нимболи се чуди защо за нея има по-малко сладки. Диса ѝ обяснява, че Шивам е син на Ананди и тя го обича повече, заради това му е сложила повече сладки. 

В училище Ниди кани Нимболи да участва в състезание по танци. Ананди ѝ е приготвила рокля. Нимболи печели първото място. По-късно у дома детето не иска да играе, а се учи да пише. Диса се опитва да я разсея, но без успех. На следващия ден Шивам има представление. Нимболи иска да иде да го гледа. Там обаче изчезва. Ананди е притеснена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...