loading...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Бахар се извинява на Атеш за отношението на Онур към него (13-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Атеш е съсипан след раздялата с Бахар. Мехмет Емир отива да говори с Хасрет. Той я пита къде е била толкова време, но жената отказва да говори. Гюлесер иска да засади нещо в градината, но когато я вижда, Нуран ѝ прави забележка и ѝ казва, че още от първия ден е казала, че не иска да се сади нищо в градината. Сакине излиза и пита приятелката си защо е толкова притеснена, че жената иска да засади, а Нуран ѝ отговаря със сарказъм, че е убила човек и го е закопала. 

След като свършват лекциите на Бахар, тя остава последна и се извинява на Атеш за вчерашните думи на Онур. Казва му, че тя не е казала нищо за случилото се между тях, а майка ѝ. С болка Атеш я пита дали е добре, а тя му отговаря, че се справя след което задава същият въпрос на него, а той отговаря със същото. Бахар отново си тръгва със насълзени очи. 

Нуран е притеснена от думите на Сакине и споделя притеснението си с мъжа си. Ефсун праща съобщение на майка си, че в 2 часа през нощта ще отиде при нея. Момичето отива и иска прошка от майка си. За да и замаже очите тя ѝ показва чантичката със златни монети и ѝ разказва как е излъгала доведения си баща, че парите трябват на Хасрет, а тя ги е взела за тях. Докато с Нуран се опитват да ги скрият в колибата, където Гюлесер намери броеницата на Юсуф, Бахар ги хваща. Двете веднага си намират оправдание пред наивното момиче.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...