loading...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Крадци нахлуват в дома на Викрант и нападат него и Симар (13-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:30 до 22:30 часа по Diema Family.

Прем решава да вдигне на Симар. Симар му казва, че знае, че не иска да се разведе с нея. Моли го да се срещнат, но Прем затваря телефона. По-късно Викрант седи в хола и чака Прем да дойде. Изведнъж на вратата се позвънява и Симар отива да отвори. Оказва се, че е Пари и един адвокат. Пари ѝ казва, че е дошла вместо Прем и добавя, че той няма да дойде. Адвокатът вади документа за развод и я моли да подпише. Викрант иска да се намеси, но Симар го спира. Симар казва на Пари, че независимо дали с Прем ще се разведат, той и тя ще се обичат вечно. Казва ѝ, че няма да подпише документите. Пари я гледа ядосано и си тръгва. Симар я спира и ѝ казва да си вземе документа.

Ачала и Сураби се чудят защо Пари се бави. В този момент Пари идва и Ачала я пита какво е станало. Пари казва, че Симар е отказала да подпише. Сураби се чуди какво ще стане сега. Пари ѝ казва, че ще направи всичко, за да раздели Прем и Симар.

Викрант и Симар обсъждат развода. Симар взима и подписва документа. Изведнъж се позвънява на вратата и Викрант отива да отвори. Когато отваря един мъж го удря с пръчка по главата и Викрант припада. Оказват се крадци, които идват, за да оберат къщата. Един от крадците удря Симар, а Санджу започва да плаче. Викрант идва в съзнание и напада един по един всичките мъже. Накрая те напускат къщата от страх. Викрант пита Симар дали е добре, но тя загубва равновесие. Симар вижда, че Викрант я докосва и той се отдръпва. Симар загубва съзнание и Викрант я завежда в стаята. Той ѝ намокря лицето и тя се събужда. 

Джанви и Роли наблюдават Нирмала, която седи пред богинята. Джанви казва на Роли, че Нирмала е много разстроена от случилото се между Прем и Сидхант. Роли отива при Нирмала и започват да говорят за Прем и Симар.

На следващия ден всички са в съда за делото на Симар и Прем. Адвокатът на Прем започва да говори против Симар, а Пари се смее. Викрант казва на съдията,че именно той е накарал Симар да заеме мястото на жена му.

2 коментара:

  1. Този сериал няма ли край

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, поне не скоро, има толкова много събития, които не са се слу4или.

      Изтриване

loading...