loading...

вторник, 17 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан предлага на Дилара да се оженят отново (18-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу оставя съобщение на Дениз, докато го моли да й се обади се появява Рахми. Момичето се ядосва и излиза.

Дилара настоява Хазал да отиде на училище. Тя не иска. Дилара настоява да заведат Хазал на психолог. Тя се отказва да пътува до Лос Анджелиз. Двамата раразговарят за бременоостта й, но Озан чува  какво си говорят.

Озан отива и вика Джансу от училище. Разчита на нейната помощ. Казва й, че Дилара има записан час за лекар. Двамата отиват в болницата. Чувайки какво казва гинеколога на Дилара, те разбират, че майка им е бременна. Джансу се ядосва.

Озан се извинява на сесетра си. Дилара също е притеснена, че децата й са научили по този начин. Обажда се на Джихан.

Хазал отива в училището на края на часовете. Учителката иска да поговорят. Обяснява на момичето, че има нужда от помощ с уроците.

Дилара разказва какво се е случило в болницата. Джихан я моли да не се съсипва от реакцията на децата. Предлага на бившата си съпруга да се съберат с децата и тя да им обясни. Дилара е против. Джихан настоява тя да се съвземе.

Озан се ядосва. Джансу се притеснява, че бащата на детето е най-големият враг на баща им.

Харун отива при леля си. Намира я да се кара на персонала. Когато го вижда жената се зарадва.

Хазал се запознава с ресурсния учител Мерт. Учителят я спечелва още с първия си въпрос.

Харун кани леля си да му гостува в Истанбул.

Дилара още е под въздействието на случката в болницата. Тя не иска да научи пола му. Джихан й напомня, че е добра майка и ще свикне със всичко. Кани бившата съпруга да остане при него и да обядват заедно.

Джансу продължава да си спомня за хубавите моменти, които е имала с Дениз. Младежът прослушва съобщението, изпратено от любимото му момиче.

Озан я пита защо се е разстроила. Тя си премълчава. Озан се опитва да я развесели.

Майката на Дениз се притеснява за сина си. Той се стяга да излиза. Не иска да закуси вкъщи.

Джансу се прибира в имението. Дениз я наблюдава от колата си. Дилара все още не се е прибрала. Джансу се притеснява за нея. Моли Озан да й позвъни, но той отказва.

Озан се прибира от работа. Вижда детето само и го пита за леля си. Кериман боядисва стаята. Йозкан отново е шокиран. Тя го кара да освободи статята от мебелите. Той се противи. Двамата намират курия със снимки от детството на Хазал.

Джихан моли прислугата да извика децата. Дилара е притеснена как ще приемат новината за бебето.

Дилара разказва на децата си, че е допуснала грешка. Озан реагира бурно. Джихан, му казва, че тя е допуснала грешка. Джихан обяснява на сина си, че майка му няма вина, а Харун я е измамил. Младежът не иска да приеме тази теза.

Джихан решава отново да се ожени за Дилара, а те да обичат бебето като свое братче. Хазал идва на края на разговора. Развиква се на всички, че отново са я пренебрегнали.

Йозкан отива до имението и вижда, че Озан се мъчи да запали колата. Йозкан му помага. След като отстранява авариятя настоява Озан да закара колата в сервиза при Енгин.

Хазал си събира багажа, за да напусне имението. Джихан отива при нея. Обяснява й, че не са я пенебрегнали, но тя наистина не е успяла да научи какъв е проблема. Съобщава на дъщеря си, че Дилара е бременна от Харун. Разказва на Хазал ка се е случило това.

Харун изобщо не слуша какво приказва леля му. Отново мисли за любимата си Дилара.

Харун съветва жената да продаде чифлика и да се премести в Истанбул при него. Тя се колебае. Харун й се оплаква, че е много самотен. Има нужда от нея.

Джихан търси сина си. Той отговаря, че няма да се прибере. Дилара отново се притеснява. Джихан обяснява, че момичетата я разбират. Джихан казва, че нямат друг избор, освен да се оженят отново. Дилара му благодари.

Озан тайно пие алкохол. Енгин го забелязва и казва на Йозкан. Еге се обажда на приятеля си. Иска да го вземе. Озан му казва, че колата му е на сервиз и ще дойде по-късно. Енгин лъже момчето, че няма части и ще свършат с ремонта утре.

Йозкан и Енгин за притеснени за момчето и решават да го последват.

Харун и леля му гледат стари снимки и си спомнят хубавите неща от миналото. Старата жена си спомня за Хаял и пита Харун, дали е отмъстил за сестра си.

Джихан отива да говори с Джансу, но я вижда, че мълчаливо разглежда снимки на Гюлсерен  Дилара се опитва да обясни на Хазал. Казва й, че е щяла да го роди в Америка, но се е върнала заради тях.

Дилара моли Джихан да сключат фиктивен брак. Казва му, че прави голяма саможертва. Джихан казва, че ще обявят пред всички, че детето е негово и само семейството ще знае кой е истинският баща.

Джансу отива при Хазал, за да поговорят. Пита я дали се е поуспокоила. Предлага на Хазал да се подкрепят. Хазал заявява, че няма семейство. Пита Джансу защо е забравила Гюлсерен и я гони от стаята си.

1 коментар:

  1. Дениз от Твоят мой живот и Онур от Опасни улици са като две капки вода

    ОтговорИзтриване

loading...