loading...

вторник, 17 януари 2017 г.

Ще се превърнете в почитателка на "Почитателката" (La Fan)


Този вторник, 17 януари, започва оригиналната история по идея на Анхелика Вале "Почитателката" (La Fan).


Теленовелата започва в един и същи ден в Мексико и САЩ, като в страната на ацтеките ще се излъчва от 14:00 часа, а в САЩ - от 20:00 часа. Историята е развита от Марсела Ситерио ("Аурора"), а записите приключиха в края на декември. Ето и сюжетът:

Казват, че човек не може да избяга от съдбата си. Казват, че всички имаме написана история и нищо не може да я промени. Казват, че това, което започва зле, приключва зле. Казват, казват, казват...тези, които не познават Вале (Анхелика Вале).

Вале е весела, скромна, обикновена жена, почитателка на актьор от теленовелите, известния Лукас Дуарте (Хуан Пабло Еспиноса). Животът на Вале и Лукас се преплита един ден... казват му съдба, късмет, магия. Докато тя се крие зад костюм на голяма пица, раздавайки флаери на заведението, в което работи, тя си мисли, че спасява живота на любимия си актьор, а всъщност всичко е част от сцена в теленовела. Това е първата среща на Лукас и Вале, но не и единствената. 

На агента на Лукас, Габриел (Габриел Порас), му хрумва да направи конкурс с всичките му почитателки. Има клопка и обявява Вале за победителка. Тя е възхитена, има обяд с него. Отново му спасява живота, този път наистина. Така Валентина става негов личен асистент, негова сянка, негов ангел хранител.

Вале започва да опознава истински Лукас Дуарте. Неговите мании, недостатъци, но дори така го обиква още повече. Лукас започва да опознава истински почитателката си. Нейната сила, светлина, блясък и макар да се противи, започва да се влюбва в нея.

Всяка история има и минало. Минало, което може да превърне тази любов в невъзможна. Никой от двамата не го знае, но Лукас е баща на Томас (Емануел Перес), детето на Лусия (Марица Бустаманте), което Вале отглежда като свое, откакто приятелката й умира. Именно бащата на Томас е единственият мъж, който Вале мрази, тъй като е изоставил приятелката й.

Когато разбира кой е Лукас, Вале се разделя на две и ще трябва да реши дали да послуша упреците на приятелката си, или любовта на почитателката, която продължава да е.

Героите в "Почитателката" (La Fan):
Валентина Перес (Анхелика Вале) - весела, мечтателка, работлива, няма семейство, грижи се за дете на 10г. 


Лукас Дуарте (Хуан Пабло Еспиноса) - актьор със световна слава, завидна годеница, но нетолерантен, нарцис и груб.


Габриел Бустаманте (Габриел Порас) - интелигентен, "най-добър приятел" приятел на Лукас, завижда му за всичките успехи.


Родриго (Хорхе Едуардо) - син на известната актриса Салма. Израснал е почти сам, тъй като майка му има очи само за себе си. Той е свикнал, но понякога плаче, защото иска по-различен живот. Когато се запознава с Вале, животът му се променя. Тя го отглежда, забавлява го.


Салма Белтран (Скарлет Ортис) - играе само добри роли, но истината е, че е лоша, завистлива, ревнива. Гледа на връзката си с Лукас като успех.


Томас (Емануел Перес) - интуитивен, обича Вале и й е благодарен, че тя го отглежда като свое дете. Играе футбол. Първо е съперник, а после става приятел със сина на актрисата Салма Родриго.


Режисьорът (Мигел Варони) - режисьор на теленовелата на Лукас и Салма.


Карлос Субисарета (Омар Херменос) - брат на Лукас и баща на Адриана. Оставя бизнеса на дъщеря си, има непризнат син.


Фелиситас (Елси Рейес) - майка на Адриана, Не е била добра майка и съпруга, но голям артист да. Омъжена е за Карлос, но предпочита млади момчета.


Адриана Субисарета (Химена Дуке) - изпълнителен директор, завършила е Харвард. Предпочита книгите и ученето пред купоните. В миналото е била предадена от мъж, затова сега е студена и не вярва в брака... докато не среща Диего.


Елоиса (Глория Пералта) - майка на две деца, Диего и Мигел. Обича Вале като свое дете.


Диего (Джонатан Ислас) - благороден и с добро сърце. Умее всичко, започва работа в компания Субисарета и се влюбва в Адриана.


Мигел (Габриел Роси) - отличен готвач, никога не е показвал приятелка, забавен и всички се чудят дали е гей, или не.


Мириам (Джозет Видал) - влюбена е в Мигел и иска да разбере дали той е гей. Разбира от компютри.


Джесика (Бегоня Нарваес) - част от фен клуба на Лукас, весела е, влюбена е в Диего (Ислас), но той я възприема като приятелка.


Снимки от записите:Към края Кати Сиачоке и Давид Чокаро със специално участие

4 коментара:

  1. Има ли шанс да го гледаме в БГ ? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Дано да го дават и в БГ

    ОтговорИзтриване
  3. Дано да се излъчва найстина и в България

    ОтговорИзтриване

loading...