loading...

сряда, 18 януари 2017 г.

Новият сериал "Посолството" замества "Кадифе" по БНТ1


След последния епизод на „Кадифе”, БНТ 1 започва излъчването на поредицата „Посолството”, зад която стои името на същия продуцент.

Режисурата отново е дело на Карлос Седес, а сценарният екип е познатият вече от „Кадифе”. Новият сериал е сред най-гледаните нови испански телевизионни продукции с над 4 млн. зрители. „Посолството” ще се излъчва от 1-ви февруари в познатото време от 21:00 часа, всяка сряда и четвъртък.

11-те епизода на сериала разказват драматичната история на новия посланик на Испания в Тайланд – Луис Салинас. Амбицията на дипломата е да въведе ред и да спре корупцията. Появяват се, обаче, съмнения за насилствена смърт на предишния посланик, а служителите в посолството по всякакъв начин се опитват да саботират Салинас, за да не се добере до доказателства. Това назначение може да доведе до края на кариерата на посланика, дори на живота му. Всеки един от обкръжението му преследва свои собствени цели – политически, икономически и любовни.

Това е първият испански сериал, който засяга темата за политиката и корупцията. Сценаристът Рамон Кампос от Бамбу споделя, че от него са искали да навлезе по-задълбочено в темата, но да не назовава партиите с истинските им имена. Интересно е, че при снимането на сериала никой от актьорите не е пътувал до Тайланд.


5 коментара:

 1. Браво на БНТ показват невероятни сериали, "Кадифе" е уникален сериал.
  Поздравления и за БТВ, че маха от праймтайма турските панаири и най вече не желая да гледам насилие и унижение над жени, което има във всички турски сериали!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Бе ти добре ли си? Насилие във всички турски сериали? Я виж латино помииите, в които изнасилват тийнеджърки, а преди това ги упоявят. Голям пример на хората дават, няма що!

   Изтриване
 2. Кадифе е много по як сериал

  ОтговорИзтриване
 3. Латино сериалите са супер

  ОтговорИзтриване
 4. да прав си латино сериалите са супер .наистина в турските има много насилие над жените те пък какъв пример ни дават .щом казва тук един че жените се насилват само в латино сериалите ,що не погледне от друга стана ,че не само в едни сериал от определена страна го показват това насилие над жени .а го показват също в турските който е гледал малко от филма дила ще разбере как само насилват султана то нейният мъж азер .хайде не давайте определения за едни определени сериали че те са пълни с насилие а другите нямат .вижде страсти над Тоскана там няма ли .който хвърля такива определения явно не е гледал много филми и няма престава за този вид жанр в киното .като не си гледал недей да се изказваш защото ставаш за смях .и хората които са гледали ще ти се изсмеят както мене .недей да се излагаш. не само в латиното кино, но и в турското кино има насилие и в другите сериали от други страни .този проблем като насилие над жени има го на всякъде да не патентован проблем от една страна .та другите да нямат право да го показват .те не дават пример че е добре и трябва да го приема ме за нормално .те го показват да разберат хората че не бива така това е лошо .

  ОтговорИзтриване

loading...