loading...

петък, 6 януари 2017 г.

Най-успешните теленовели за 2016


Американското списание "People en Español" определи петте най-добри продукции за миналата година.


2016 ни остави много успешни и качествени продукции.

5. "Път към съдбата" (Un camino hacia el destino)
Тази розова теленовела, оглавена от Паулина Гото и Орасио Панчери, показа с успеха си, че класическата мелодрама е по-жива от всякога. Въпреки че не представи нищо ново като история, теленовелата бе много добре разказана и главна двойка с голяма химия. Толкова, че любовта им продължи и в реалния живот.


4. "Господарят на небесата 4" (El senor de los cielos 4)
4 години от създаването си, този супер сериал отново разби рейтинга. Този сезон бе белязан от болестта на Аурелио Касияс, изигран от Рафаел Амая.


3. "Хотелът на тайните" (El hotel de los secretos)
Една от най-амбициозните продукции за 2016-а, оглавена от Ерик Елиас и Ирене Асуела. Тази епична теленовела ни пренесе в началото на 20 век в Мексико със сюжет, държащ ни в напрежение до последния епизод. Бяха заложили на изключителни локации, костюми и сценографии.


2. "Госпожа Асеро 3" (Senora Acero 3)
За изненада на всички, една от най-успешните продукции за 2016-а беше третият сезон на "Госпожа Асеро". Никой не е очаквал големия успех, който имаше. Третата част бе напълно обновена. Това налагаше голям риск, но разполагаше с нови истории и нови актьори, които покориха публиката. Доказателство за това е, че е най-гледаният сезон от трите.


1. "Без гърди ДА има рай" (Sin senos no hay paraiso)
Тази мегапродукция бе една от големите изненади за 2016-а. Продължението на "Силикон за рая" с Кармен Виялобос от преди осем години, счупи рекордите по гледаемост в своя часови пояс (21:00) и се разположи като една от любимите на публиката. "Без гърди ДА има рай" поддържаше интереса на зрителя от начало до край със силната и впечатляваща история, която не само забавляваше, но и остави голям урок. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...