loading...

петък, 20 януари 2017 г.

Днес в "Малката булка": Акирадж бута Нимболи в геран (20-и януари)


Прочетете какво ще се случи днес (20-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Ананди, Диса, Нимболи и Анант пътуват с колата за Джетсар. Акирадж им се изпречва на пътя и ги напада. Той успява да измъкне Нимболи от колата, докато Ананди се обажда на Джагдиш за му каже, че Акирадж ги е нападнал. Ананди успява да се добере до сабя и напада Акирадж, за да спаси Нимболи. Но той хваща Диса и започва да я души, а Бадри го информира, че идва полиция. Преди да избягат, Акирадж бута Нимболи в един геран. В този момент се появява Джагдиш и спасява Нимболи. 

След смърта на Урмила, Ману е разбрал колко лош е детският брак и отива при Пуджа да ѝ поиска прошка. Калияни и Ганга са щастливи когато виждат Ананди, Диса и Нимболи да се връщат живи и здрави. Диса настроѝва Шивам срещу Нимболи. Ананди отива да посети Анант, за да види как се чувства след инцидента. Анант пристига с психоложката, която показва на Нимболи разни снимки, но тя се чувства неудобно .

3 коментара:

 1. и последно не разбрах кой пада в герана Ананди или Нимболи на заглавието пише бута Ананди в един геран а в инфото пише бута Нимболи в един геран последно не разбрах коя от двете

  ОтговорИзтриване
 2. koga shte svarshat tvoq moi jivot 2sezon i sever ug po btv lady?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Север Юг свършва или на 30.01.2017 или на 31.01.2017

   Изтриване

loading...