loading...

четвъртък, 19 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Хасрет разбира, че Ефсун е взела пари от Мехмет Емир (20-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Къщатата на Нуран и Иляс ще осъмне с надписа "ЮСУФ Е ПОГРЕБАН ТУК"! Нуран изпада в паника, а безхарактерният ѝ мъж започва да го заличава с боя. Хасрет разбира за парите, които е взела Ефсун от баща си. Тя казва на Мехмет, че ще му ги върне в най-скоро време. Търси обяснение от Ефсун защо е взела толкова пари от него. Ядосана е много на дъщеря си. Дава ѝ срок от 24 часа да върне парите на баща си. Нуран и Ефсун са отново в безизходица. 

В университета Онур споделя с Бахар, че е получил предложение за работа в Анкара. Атеш иска да поговори с Бахар. Хваща я за ръка и я повежда на някъде. Това става пред очите на Онур. Той може би се влюбва в Бахар и от ревност отива при Нуран и ѝ споделя, че Атеш и Бахар са отишли някъде заедно. 

Влюбеният мъж води любимата си на едно красиво място извън града, където отново я моли да му прости. Атеш закарва Бахар до къщата ѝ, Ефсун ги вижда. Нуран и Ефсун замислят да съберат Онур и Бахар.

Хюлия води свекърва си Есма на лекар. Мисли си, че като я обгрижва и се държи мило с нея ще успее да върне Асъм при себе си. Но един ден тя чува как Хюлия говори недобри неща за нея. Мехмет Емир и Атеш се срещат. Атеш му показва документа според който баща му Тайфун е трябвало да притежава 25% от акциите на "Атахан Холдинг". Дали Ефсун ще намери парите или ще измисли поредната си лъжа предстои да разберем...

Източник: Моят Живот / O hayat benim

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...