loading...

четвъртък, 19 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Кола блъска Джандан, докато бяга от Харун (20-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джихан не се отказва от женитбата, но Дилара е притеснена, защото той е съсипан. Джихан е запазил дата за подписване. Дилара му предлага да подпишат само двамата и да се върнат в имението.

Лелята мърмори на Харун, че не е доволна от прислугата. Пита го защо се притеснява от женитбата на Дилара. Той отговаря, че много я обича. Махиде споделя с племенника си, че тази любов няма да изчезне. Харун е обнадежден. Казва че 20 години се е трепал като куче, за да стане по-силен от Джихан и да отмъсти за Хаял, но всичко се е провалило след като са се срещнали с Дилара.

Джихан вика Йълдъръм да пийнат по нещо, но той му отказва, заради Джандан.

Хазал продължава да си пише с учителя по математика. Той ѝ отговаря, че ако се справи с теста всичко ще стане както трябва. Дилара казва на Хазал, че няма значение колко се карат, те са семейство, а тайните остават в семейството. Хазал трябва да пази тази тайна и да знае че бебето е от Джихан,

Джансу се прибира от училище, Рахми я посреща, но тя се дръпва от него и се затваря в стаята си.

Кериман не може да понася миризмата на боя в апартамента си. Взима бебето и отива в имението, докато стените изсъхнат.

Рахми носи чая на Джансу в нейната стая. Тя отново иска да го отпрати. Рахми се опитва да спечели момичето. Джансу пита дядо си каква е причината за неговата ненавист към младежа. Рахми се извинява на внучката си. Старецът я моли да доведе Дениз и майка му на вечеря, за да се опознаят. Джансу не е сигурна дали приятеля ѝ ще се съгласи.

Рахми се обажда на Наргиз и я пита кога ще изпълни обещанието си. Тя се оправдава, но старецът е доста настоятелен тя да разруши връзката на сина си и Джансу, колкото може по-скоро.

Рахми пита Кериман откъде се е появила в в къщата. Тя му отговаря, че е започнала да боядисва и у тях мирише на боя, която е вредна за бебето. Хазал се пяовява и държи тон на леля си. Рахми се опита да възпитава момичето. Кериман констатира, че заради разкоша, Хазал е станала такава.

Йозкан се прибира, но не открива нито сестра си, нито бебето...

Джихан е самотен в ресторанта и страда от загубата на Гюлсерен.

Йълдъръм подготвя нещата за търга за мината. Докато уговаря условията по наддаването, Джандан наостря уши. След като научава това, което трябва, адвокатката започва да му се обяснява в любов. Случайно го полива с вино. Докато Йълдъръм се преоблича, тя преснима документа с условията за търга. Йълдъръм се връща случайно в стаята и заварва бившата си жена да преснима всичко, което има в чантата му.Ядосва се и се връща в банята. Упреква себе си, че се е влюбил до полуда в бившата си съпруга, а тя изобщо не се е променила.

Дилара отива при баба си. Тръгва да я търси, но се появява Харун, който е спогодил този номер, за да поговорят. Дилара отново му казва, че го мрази. Той настоява, че умира за нея. Дилара му отговаря, че всичко е лъжа. Казва му, че му е повярвала, но той я е измамил. Харун продължава да ѝ се обяснява. Кълне ѝ се, че любовта му е избухнала още след първата им среща. Дилара казва, че с Джихан отново ще се оженят, защото е открила отново чувствата си към бившия си съпруг. Харун се кълне, че е изхвърлил Джандан от живота си. Иска от Дилара да получи втори шанс. В това време Джандан звъни на Харун. Дилара му заявява, че току що е загубил шанса, който е искал и си тръгва. Харун е бесен на адвокатката.

Джандан оставя съобщение на Харун. Йълдъръм ѝ взима телефона и изтрива снимките. Пита бившата си жена откога го е шпионирала и докладвала всичко на Харун. Йълъръм казва на Джандан, че го отвращава.

Адвокатката се обажда на другия си клиент. Двамата си уреждат среща.

Бабата пита Харун дали е накарал Дилара да му прости. Той отговаря че много я обича. Бабата загатва че има нещо. Харун се интересува, но възрастната жена се прави че не си спомня нищо.. След като  Харун си тръгва тя споделя със слугинята си, че Дилара е бременна.

Йълдъръм отива при Джихан в ресторанта. Показва на приятеля си, че Джандан го е шпионирала. Адвокатът му казва, че всичко с бившата му съпруга е приключило. Разказва на Джихан, как адвокатката го е примамила. Йълдъръм изпитва угризения на съвестта, заради това че е предал приятеля си, но Джихан го успокоява.

Джандан отива на среща с другия клиент, който би се заинтересувал от откраднатата информация. На уреченото място вижда Харун, който вади пистолет. Адвокатката хуква да бяга, но я блъска кола. Харун изчезва от мястото на катастрофата. Прибира се в къщи и разказва всичко на леля си. Той не е сигурен, дали Джнадан е умряла...

Джихан се прибира умислен в имението. Дилара също е в стаята размишлявайки за  разговора си с Харун. На сутринта тя отива в кабинета на Джихан. Емине ѝ носи мляко и пита как е баба ѝ.

Дилара разказва на Джихан че баба ѝ си е навехнала крака, но вече е добре. Джихан се притеснява за нея. Предупреждава я да се пази...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...