loading...

неделя, 22 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Акирадж решава неговата първа жертва да е Нимболи (23-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (23-ти януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Анант е възхитен от кулинарните умения на Ананди, а Ниди забелязва колко е щастлив баща ѝ в компанията на Ананди. Балка взима всичките пари и излиза, но Камли се съмнява в нея и тръгва да я следи. Тя отива да се срещне с мъжа и му дава парите.

Ниди пита Анант дали е влюбен в Ананди. Акирадж и Бадри купуват пистолет и се подготвят за отмъщение. Нимболи моли Ананди и Джагдиш да ѝ помогнат да си намери чантата с играчките си. Нимболи разбира, че Джагдиш и Ганга ще празнуват годишнината от сватбата си.

Акирадж се учи как да стреля с пистолет и решава неговата първа жертва да бъде Нимболи. Нимболи иска да се включи в подготовката за годишнината, но Аби и Шивам ѝ показват, че не се нуждаят от нейната помощ. В къщата пристигат гости, а Ганга получава обаждане от болницата. Обаждането е фалшиво, защото Акирадж е заплашил мед. сестра да се обади и да дойде Ганга там.

Източник: Малката булка/ Balika Vadhu

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...