loading...

неделя, 22 януари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Рамиро се изправя срещу Валентин (23-ти януари)


Прочетете какво ще се случи утре (23-ти януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Сантяго е много разтревожен – като се е събудил, е открил една риза и ръцете си изцапани с кръв. Ана Лусия го пита какво се е случило. Той отговаря, че е сънувал как Марсело пребива Даниел, любовника на Ана Летисия. Сега той не знае дали наистина го е убил или не.

Рамиро обяснява на Валентин, че наистина е познавал Джина, но тя го е предала. Благодарение на това, той е открил, че искрено обича Ана Лаура. Валентин настоява, че не е било така и че той я е изоставил пред олтара и е наредил да я убият. Рамиро знае, че нещата не са били така – той не е имал мотив да го направил. Валентин го моли да не се преструва, защото много добре знае, че неговият приятел Марсело Салватера е убил най-хладнокръвно Джина.

Иняки разказва на Ана Летисия, че Хулиета я е търсила, за да я помоли да не ги притеснява повече. Ана Летисия се подиграва на Даниел и майка му. Иняки е любопитен и я пита дали е имала нещо общо с Даниел. Тя отрича всичко, но това не успокоява Иняки, който си има своите подозрения.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...